منوی اصلی
نویسندگان
- مدیر سایت (1788)
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
رشه آش (آش ترش) در گیلان برای خانمهای باردار این آش را درست می کنند. مواد لازم: سبزی آشی یک کیلوگرم برنج دو پیمانه باقالای مازندرانی تازه یک کیلوگرم سیر ۱/۵ بوته آبغوره ۲ تا ۳ لیوان گوجه سبز ۵۰۰ گرم نعناع و خالواش (سبزی محلی) یک استکان نمک و زردچوبه و آب و […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:5,741بار
نام محلی : برگ سیر ، سیر برگ؛ نام فارسی : برگ سیر؛ نام انگلیسی : Garlic Leaf سیر از جمله سبزیجات معطر و پرخاصیتی است که به صورتهای مختلف شامل خام، پخته، سرخ شده، ترشی، خشک و پودر مورد استفاده قرار میگیرد. برگ سیر نیز دارای خواص زیادی می باشد که در برخی […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:17,823بار
دوشواره خوراکی بسیار لذیذ و قدیمی که از یاد همه رفته مواد لازم: آرد گندم ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم پیاز یک عدد تخم مرغ یک عدد نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری آب قلم ۴ لیوان آب، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم سرکه مرغوب، سیر و رب گوجه فرنگی به […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:6,022بار
فندق قاتق یکی از چندین غذای محلی گیلانیهاست. مواد اولیه: فندق با پوست: یک کیلوگرم مرغ: یک عدد بادمجان: ۵۰۰ گرم رب انار ترش: سه قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی: سه قاشق غذاخوری آرد: یک قاشق غذاخوری گلپر: نصف قاشق چایخوری فلفل: نصف قاشق چایخوری نمک، زردچوبه و روغن به میزان لازم طرز تهیه: […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:3,249بار
در این غذای محلی استان گیلان میتوانیم به جای گوشت مرغ از گوشت اردک استفاده کنیم. مواد اولیه: پیاز متوسط: دو عدد مرغ: یک عدد شوید: ۲۵۰ گرم گشنیز و جعفری خرد شده: دو قاشق سوپخوری تخممرغ: سه عدد آلوچه خشک: ۱۰۰ گرم روغن: به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:4,532بار
ﻭﻭﺯﻩ ﺩﻟﻪَ(ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺗﻮﭘﺮ) ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺪﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ(ﺑﺎﭘﻮﺳﺖ) ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯾﯽ ﻭﺳﻂ ﺁﻧﺮﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺪﺍﻥ ﻧﻤﮏ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺳﺮﺥ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ . ﺳﭙﺲ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻃﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:2,936بار
طرز تهیه مغز حلوا با شیره انگور در گیلان مغز حلوا یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه گیلان است به ضخامت یک تا شش سانتی متر پخته شده از شیره انگور، گرد به قطر ۳۰ سانتی متر که بر سطوح و روی آن تخم کنجد می ریزند و مانند سوهان شکننده است. طرز […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:7,543بار
طرز تهیه ماست کم چرب،کره وماست چکیده طرز تهیه ماست کم چرب،کره وماست چکیده در زمان قدیم ماست فروشها ماست کوزه ای را که خیلی هم چرب بود را از روستا ییها در بازار روز می خریدند. سپس آن را داخل این خم که به زبان محلی(نِرخه یانِره) نیز می گفتند می ریختند و […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:3,462بار
طرز تهیه رب انار در گیلان وقتی صحبت از رب انار به میان می آید، اشاره به همان خواص انار مطرح می شود. در کل، انار سرشار از ترکیباتی به نام ” پلی فنول ” ها است که باعث پایین آمدن کلسترول بد خون یعنی LDL شده و اجازه نمی دهد صفحات چربی در […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:5,075بار
خرش حلوا مواد لازم: آرد برنج الک شده ۲ پیمانه آرد گندم الک شده ۲ پیمانه خرش(سبزی محلی) خرد شده ۲ پیمانه شکر ۴ پیمانه کره ۵۰۰ گرم آب به مقدار لازم طرز تهیه: آرد برنج و گندم را مخلوط می کنیم و در تابه با کره تتفت می دهیم تا بوی خامی آن […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:6,508بار
کویی تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است. مواد لازم کدو حلوایی: نصف عدد سیر: سه حبه گردو: ۱۵۰ گرم رب انار و رب گوجهفرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم طرز تهیه * سیر را […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:3,627بار
انارآویج (انارویج یا اناربیج نیز می گویند) مواد لازم: مغز گردو سائیده شده ۳۰۰ گرم تره، جعفری، گشنیز و نعناع خرد شده ۷۵۰ گرم خالواش و چوچاق(سبزی محلی) خرد شده در صورت امکان کمی رب انار یا آب انار یا آبغوره کمی سیر۲ تا ۳ حبه گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم پیاز رنده شده یک […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:1,805بار
مـواد لازم آشپزی ۱ پیمانه آرد گندم الک شده ۱ پیمانه کدو حلوایی پخته و له شده ۱ عدد تخم مرغ ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری گلاب ۱/۴ پیمانه شیر ۱ قاشق چایخوری پودر دارچین و مغز هل کوبیده ۱/۸ قاشق چایخوری نمک ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق چایخوری پکینگ پودر دستور پخت برای […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:17,348بار
نام محلی : خاش کویی ، خاش کدو نام فارسی : کدو رشتی ، کدو حلوایی خاش کویی (کدو رشتی) نوعی کدوی محلی است که در شمال کشور به وفور کاشته و پرورش داده میشود. این محصول را میتوانید از اکثر شهرهای استان گیلان بخصوص آستانه اشرفیه خریداری نمایید. . علت نامگذاری این کدو […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:3,776بار
مواد لازم: بادمجان های متوسط گردو سائیده شده گوجه فرنگی متوسط رب انار ترش روغن نمک ، فلفل، ادویه سبزیجات معطر محلی: چوچاق + نعنا + جعفری + گشنیز طرز تهیه: ابتدا بادمجان ها را از وسط برش می دهیم و به آنها نمک می زنیم سپس تک تک بادمجان ها را […]
+ لینک مطلب
نظرات [۲] , بازدید:5,618بار
گـَمـجـی کبـاب خورشت اصیل وسنتی وخوشمزه گیلانی طرزتهیه: موادلازم گوشت گوساله کمی چرب نیم کیلو مغزگردوی ساییده شده ۱۰۰گرم جعفری(یا چوچاق)۲۰۰گرم پیاز۱عددمتوسط آب اناریاانارساییده شده بمقدارلازم جعفری(یا چوچاق) وپیازراخوب میکس میکنیم وباگردوی میکس شده وآب انارمخلوط میکنیم داخل گمج میزاریم وگوشت راهم اضافه میکنیم ومیزاریم تاباحرارت ملایم پخته شود درمرحله آخرپخت نمک وفلفل رااضافه […]
+ لینک مطلب
نظرات [۴] , بازدید:9,308بار
این غذای ساده و آسون و خیلییییییی خوشمزه شمالی، محبوب همه گیلانی های عزیز … مواد لازم برای ۴ نفر: گوجه فرنگی رسیده قرمز خوشگل: ۶، ۷ تا درشت سیر: ۵ حبه ( بسته به ذایقه تون کم و زیاد کنین) نمک، فلفل و زرچوبه تخم مرغ: ۲ تا طرز پخت: گوجه های سفت […]
+ لینک مطلب
نظرات [۳] , بازدید:14,366بار
مواد لازم برای چهار نفر: ۱)نعناع، گشنیز، جعفری، تره هرکدام یک دسته کوچک و چند پر شوید ۲)۲ عدد تخم مرغ ۳)۴ حبه سیر یا یک دسته برگ سیر ۴)یک عدد پیاز متوسط ۵)۲ قاشق غذاخوری لپه ۶)مرغ به مقدار دلخواه ۷)آب نارنج یا آب لیمو یا آبغوره ۸)با توجه به سلیقه ی […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:6,824بار
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست میشود. این پست خوشمزه که می بینین یه “مزه” گیلانی هست که واقعا هم خوشمزه ست..یعنی بیست!! از دست دادنی هم نیست !!! کال کباب که البته اسم دیگه اش هم ناز […]
+ لینک مطلب
نظرات [۲] , بازدید:38,642بار
این غذای ساده و خوشمزه از شام های محبوب گیلانی هاست…اگه برگ سیر دارین پس شروع کنید.خیلی خیلی راحت درست میشه . برگ سیر، درحقیقت، برگهای تازه سیر هست که ظاهری شبیه “تره” داره اما بوی سیر هم میده ..سیرش زیر خاکه و برگهاش بیرون خاک… توی شمال، این سبزی محلی رو به […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:5,861بار
فصل پاییز زمان تهیه دوشاب اربه یا خرمالوی جنگلی بود . بانوان زحمت کش گیلانی بعد از برداشت و درو برنج ،دخیره و انبار کردن آن ،با کمک همسایه واشناها برای درست کردن این دوشاب خوشمزه کمر همت مبستند وان را درست کرده تا در فصل زمستان به عنوان تنقلات از آن استفاده […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:5,147بار
مواد لازم: ۱-ماهی سفید ۱ عدد ۲-سبزی ماهی( گشنیز و کمی جعفری) خرد کرده ۳۰۰ گرم ۳-تمر هندی نصفه بسته ۴-ادویه ماهی به مقدار لازم ۵-سیر ۱ سر ۶-زرشک ۱۰۰ گرم ۷-کشمش ۱۰۰ گرم ۸-گردو ریز شده ۱۵۰ گرم ۹-آلو قیصی خرد شده ۳ یا ۴ عدد ۱۰-پیاز سرخ شده ۱ عدد ۱۱-لیمو […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:17,154بار
ایته از شب چره های شومالیان آب دوکوده کونوس ایسه کی یواش یواش اونه خوردن و چاکودن کره ور دکفه و جالب اَنه کی هم خوشمزه ایسه و اونه چاکودان خیلی راحت ایسه و کافیه کی شومان ایپچه کونوس بهینید و اونه دوکونید ایتا ظرف درون » اگر اون ظرف شیشه ای و حتماً […]
+ لینک مطلب
نظرات [۳] , بازدید:25,601بار
مواد لازم ۱_ مغزگردوى سائیده شده _ ۳۵۰ گرم ۲_ سبزى: تره, جعفرى, گشنیز و نعناع _ یک کیلو یک دسته کوچک خلواش(خنش) و شوشاق ۳_ گوشت چرخ کرده گوساله _ نیم کیلو ۴_ پیاز متوسط _ ۱ بته ۵_ رب انارترش یا آب انار یا آب غوره _ به حدى که خورش ترش […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:20,891بار
براى ۶ نفر مواد لازم ۱_ مرغ متوسط _ ۱ عدد ۲_ تخم مرغ _ ۸ عدد ۳_ پیاز داغ _ ۳ قاشق غذاخورى ۴_ زعفران, نمک, فلفل و دارچین _ به اندازه کافى ۵_ آب لیمو یا آب نارنج _ به اندازه کافى طرز تهیه مرغ را تمیز کرده چند قطعه نموده مىگذاریم […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:4,952بار
براى ۵ نفر مواد لازم ۱_ بادنجان درشت سیاه _ ۱۰ عدد ۲_ سیر _ یک ونیم بته ۳_ ماست _ یک کیلو ۴_ سبزى: شوشاق و خلواش(خنش) و نعناع _ یک دسته کوچک ( یا سبزى خشک) ۵_ نمک و فلفل _ به اندازه کافى طرز تهیه میان بادنجان ها را یک چاک […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:3,380بار
مواد لازم: اسفناج ،برگ چغندر،گشنیز، تره ،جعفری ،شوید: ۱ کیلو (مقدار اسفناج ازهمه بیشتر باشد) برنج : ۲ قاشق غذاخوری آب :۱ پیمانه آب غوره یا آب نارنج: ۱ تا ۱/۵ لیوان نعنا وخالواش تازه: ۱ پیمانه سیر: ۱ بوتهء کوچک نمک ، فلفل ،دارچین و زردچوبه: به دلخواه روغن: ۱/۲ پیمانه تخم مرغ: ۲ […]
+ لینک مطلب
نظرات [۳] , بازدید:21,525بار
کباب ترش یکی از کبابهای محل شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، طرز تهیه و مواد لازم این کباب لذیذبه شرح زیر است. مواد لازم: گوشت / ۳۰۰ گرم پیاز بزرگ / ۱ عدد (یا ۲ تا کوچیک) گردو / ۵۰ گرم (من ۸۰ گرم ریختم که […]
+ لینک مطلب
نظرات [۰] , بازدید:31,055بار
طرز تهیه آلو مسما آلو مسما غذایی گیلانی و بسیار خوشمزه است که پختن آن را به همه شما عزیزان توصیه می کنیم. مواد لازم برای تهیه آلو مسما: مرغ …………………………برای هر نفر یه تکه آلو قیسی ………………….برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد آلو سیاه ……………………برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد پیاز […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:19,145بار
ماهی دودی آیا می دانید وقتی ماهی دودی را با باقلا قاتوق یا ترشه تره نوش جان می کنید، چه مراحلی را طی می کند تا رنگ طلایی به خود بگیرد و چنین لذیذ در کام شما بنشیند؟ من که بچه بودم وقتی ایرهای بارانزا در آسمان از سویی به سوی دیگر حرکت می […]
+ لینک مطلب
نظرات [۱] , بازدید:6,765بار
آرشیو مطالب
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » کمکهای مردمی برای مسجد...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » اولسبلانگاه کجاست
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » آنقوت (Ruddy Shelduck)
- » عکسهای اینستاگرامی روستای کرکان...
- » بمانی
- » روستای لپوندان
- » باغ محتشم رشت
- » بارهنگ «وارانگو»
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
- » آموزش و طرز تهیه کباب کوبیده آ...
- » مراحل پرورش کرم ابریشم
- » متن کامل شازده کوچولو
- » دانلود آهنگ زیبای تو نزدیکی از...
- » چند افسانه متروک ماندن شهر گسک...
- » طرز تهیه میرزا قاسمی غذای محلی...
- » دانلود آهنگ زیبای یه دل شکوندم...
- » بانو روح انگیز میرزایی موسیقی ...
- » رضا نظری و دزدان ناشی
- » دانلود آهنگ زیبای ستاره مشرقی ...
- » طرز تهیه شربت توت فرنگی
- » روش دم کردن چای و انواع دم نوش
- » بهداشت فردی
- » لیست همه زنان رضا شاه
- » استاد احمد عاشورپور (بهمراه دا...
- » دهکده ییلاقی اولسبلنگاه شهرست...
- » آموزش و طرز تهیه انواع خورشت ق...
- » درست صحبت کردن را بیاموزید !
- » عروسک های باربی عامل امریکایی ...
- » لباسهای محلی گیلان؛ جاذبه ای ر...
- » افتتاح بیمارستان سلامت رستم آب...
- » طرز تهیه کال کباب شمالی
- » داستان رعنا ( رَعنَه )
- » چگونه سوالات و جوابهای امنیتی...
- » گیاهان شمال ایران – گیاه زولنگ...
- » لباس قاسم آبادی
- » آئین جشن چهارشنبه سوری
- » نام و نشان گیلان
- » تاریخچه روستای کرکان بندرانزلی
- » طرز تهیه کباب ترش گیلان
مطالب اتفاقی
- » تاریخچه ملوان بندرانزلی
- » گفت و گو با...
- » دلایل اصلی طلاق
- » بخاری هیزمی
- » خواص قارچ
- » خیر مدرسه سازخانم مریم...
- » کفش های سنتی گیلان...
- » آقا دار
- » هنگامی که گوشی خیس...
- » پونه نیکویی
- » احتمال وجود خطر در...
- » خانه های روستای امام...
- » مسعود باقری: سیروس دوست...
- » انزلی در سفرنامه ...
- » اینترنت چه طور به...
- » ساماندهی وضعیت آب آشامیدنی...
- » تصاویری از روستای کرکان...
- » لشت نشاء – روستای...
- » عکسهایی از گیلان عکاس...
- » جشن سده – جشن...
ابر برچسب
بازدید از سایت