کباب ترش یکی از کبابهای محل شمال کشور است و در شهرهای مختلف استانهای گیلان و مازندران تهیه می شود، طرز تهیه و مواد لازم این کباب لذیذبه شرح زیر است.
مواد لازم:
گوشت / ۳۰۰ گرم
پیاز بزرگ / ۱ عدد (یا ۲ تا کوچیک)
گردو / ۵۰ گرم (من ۸۰ گرم ریختم که زیاد بود)
انار ترش سابیده / ۱ ق غ (از آب انار ترش نیز میتوان استفاده کرد)
سبزی معطر / ۱.۵ ق غ (منظور بینه و خالواش است که میتوان با نعنا و گشنیز و جعفری یا هر سبزی معطری که ذایقه شماست جایگزین کرد)
رب انار ترش (غلیظ) / ۱ ق م
نمک و فلفل / به میزان لازم
کیوی / ۱ عدد
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده با گردو مولینکس شده،انار ترش سابیده،سبزی معطر، رب انار که در ۱ ق غ آب رقیق شده (یا ۲ ق غ رب انار رقیق) و فلفل مخلوط می کنیم. گوشت را افزوده و ۳ ساعت استراحت در یخچال می دهیم . کیوی را رنده کرده همراه نمک به مخلوط میافزاییم ، نیم ساعت میگذاریم بماند سپس به سیخ کشیده و کباب می کنیم (اگه رو منقل اینکارو بکنید خیلی خوشمزه تره) این کباب مخصوص شمالی هاست و فوق العاده ترد و خوشمزه ست.
نکات:
این کباب را به همراه کته سرو کنید.
اگر فلفل این کباب زیاد باشد خوشمزه تر میشود.
حتماً نمک را در انتها به کباب اضافه کنید تا گوشت نشود ( یعنی یا روی سیخ بپاشید یا مثل من همراه کیوی اون آخرا اضافه کنید )
.
منبع:mamisite.com
گردآوری: سایت کرکان بندرانزلی