ميرزا قاسمى اغلب با كته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده يا با ماهى دودى و ترشى هفت بيجار خورده مىشود
مواد لازم
1_ بادنجان درشت غير تخمى _ 10 عدد (2 كيلو)
2_ تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد
3_ سير _ يك و نيم بته
4_ نمك و فلفل _ به اندازه كافى
5_ در صورت تمايل گوجه فرنگى متوسط _ 3 عدد
6_ روغن يا كره _ 200 تا 250 گرم
7_ زرد چوبه _ نصف قاشق چاى خورى
طرز تهيه
بادنجان ها را شسته با نوك كارد پوست آن ها را يك چاك میدهيم, آنها را روى آتش ذغال يا در كف فر كباب میكنيم تا بحدى كه كاملا پخته شود. پوست و سر بادنجان را میگيريم. اگر تخمى باشد تا حد امكان تخم آنرا جدا مىنماييم سپس با نوك قاشق آنرا تكه تكه نموده و يا با گوشت كوب له میكنيم. سيرها را پوست كنده با كمى نمك با گوشت كوب كوبيده و با روغن و كمى زردچوبه تفت ميدهيم تا طلائى شود. سپس بادنجان ها را با سير و روغن يا كره و باز كمى زردچوبه مخلوط كرده روى حرارت ملايم در تاوه سرخ مىكنيم و مرتب هم میزنيم كه ته نگيرد. آنقدر سرخ میكنيم تا تقريبا آبش جمع شود, آنگاه گوچه فرنگى ها را پوست كنده قاچ قاچ نموده به بادنجان ها اضافه میكنيم و باز كمى تفت ميدهيم تا به روغن بيفتد. سپس بادنجان ها را كنار كرده در وسط تاوه يك قاشق كره ريخته تخم مرغ ها را در آن میشكنيم, وقتى تخم مرغ بسته شد آنرا آهسته با بادنجان ها مخلوط میكنيم. نمك و فلفل زده برمیداريم. نوش جانتان
سلام به نظرم اطلاعات جالبی را مد نظر قرار داده اید ممنون
سلام
سایتی پر محتوا و جالب دارین آفرین
ولی از منجیل اسمی نیاوردین
جلیل بچه منجیل – ساکن مراغه
وب سایت بسیار زیبا و جالبی بود لذت بردم
http://www.asiavacuumpumps.com
واقعاعالی بودتوضیحاتتون کامل بودنسبت به بقیه سایتا.دستتون دردنکنه
سلام.باتشکرازتون.توضیحاتتون واقعانسبت به بقیه کامل بود.دست مریضاد
عالی بود ممنون
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .
اين مجموعه درساماندهي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ثبت گرديده است.
آدرس :استان گيلان -بندرانزلي-جاده آبکنار-روستاي"کرکان"بندرانزلي