گـَمـجـی کبـاب خورشت اصیل وسنتی وخوشمزه گیلانی
طرزتهیه:
موادلازم
گوشت گوساله کمی چرب نیم کیلو
مغزگردوی ساییده شده ۱۰۰گرم
جعفری(یا چوچاق)۲۰۰گرم
پیاز۱عددمتوسط
آب اناریاانارساییده شده بمقدارلازم
جعفری(یا چوچاق) وپیازراخوب میکس میکنیم وباگردوی میکس شده وآب انارمخلوط میکنیم داخل گمج میزاریم وگوشت راهم اضافه میکنیم ومیزاریم تاباحرارت ملایم پخته شود
درمرحله آخرپخت نمک وفلفل رااضافه میکنیم.
این خورشت خوش طعم ومزه اصلاسرخ کردنی نداره
درود فراوان مدیر مسوول محترم سایت پربار کرکان بندر انزلی
یک رباعی فلسفه ی پرباری به نشانی زیر موجود در باره گل نیلوفر آبی و مرداب که شعر بر روی عکسه و فکر کنم عکس هم واسه تالاب ازلی باشه. خیلی جالبه به نشانی زیر. اگه میشه تو سایت استفاده کنی بد نیست. شاعرش هم خانی لنگرودی هست.
http://www.uplooder.net/img/image/14/f340623b9e128b019ce0a5d47db46abb/1.jpg
غذا گمجی کباب مال من هست که شما بدون گذاشتن اسم من و طرز تهیه من از اون استفاده کردید
خوبه که استفاده از غذای مردم با ذکر نام تهیه کننده اش باشه.من این غذا رو در گیله خوراک گذاشته بودم که الان می بینم سر از اینجا در اورده
با سلام مستندات ارائه نمایید تا اسم شما را اضافه کنیم