نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

دوشواره - خوراکی بسیار لذیذ و قدیمی گیلانی

 

دوشواره
خوراکی بسیار لذیذ و قدیمی که از یاد همه رفته

مواد لازم:
آرد گندم ۱۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد
تخم مرغ یک عدد
نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
آب قلم ۴ لیوان
آب، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
سرکه مرغوب، سیر و رب گوجه فرنگی به عنوان چاشنی

طرز تهیه:
آرد را با آب و تخم مرغ مخلوط کرده و خمیری درست میکنیم که به دست نچسبد. روی خمیر را پوشانده و میگذاریم ۲ ساعت استراحت کند. سپس کمی از خمیر برداشته و روی تخته با وردنه پهن میکنیم تا به نازکی لواش شود. با کارد روی خمیر مربع هایی به قطر ۳ الی ۴ سانتیمتر برش می دهیم.
پیاز را در گوشت رنده می کنیم و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده و ورز می دهیم. گوشت را به صورت قلقلی درست کرده و در وسط خمیر قرار می دهیم. خمیر را تا میکنیم و دو لبه آن را روی هم قرار می دهیم تا به شکل مثلث شود. مثلث ها را در ظرفی جداگانه طوری روی هم قرار می دهیم که به هم نچسبند. آب قلم را می گذاریم بجوشد و سپس مثلث ها را در آن میاندازیم و میگذاریم بپزد. وقتی پخت آنها را از دیک خارج کرده رو روی آن نعناع خشک می ریزیم.
سرکه، رب و سیر را در آب قلم مخلوط کرده و به عنوان چاشنی در ظرفی جداگانه کنار خوراک قرار می دهیم و موقع خوردن مثلث ها را در آن میزنیم.

توصیه: از سرکه سیب و یا خرما استفاده کنید.

برگرفته از تنها کتاب مصور آشپزی سنتی گیلانی؛ “کدبانوی گیلان” از انتشارات کدیور

بازدید:5,664بار , ارسال شده در : 29ام اردیبهشت, 1395; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت