نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲ خرداد ۱۳۹۷
بازدید امروز : 1588
بازدید دیروز : 2640
تعداد نظرات : 3425
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1798
کل بازدیدها : 325985
خروجی فید امروز : 15
ورودی گوگل امروز : 10
افراد آنلاین :10 نفر

عامل قهوه ای شدن سیب درختی یا سیب زمینی برش خورده دسترسی آنزیم های سلول آنها به اکسیژن است

 

همانطور که می‌دانید تمام سلول‌ها دارای هزاران آنزیم هستند.

مکانیزم اصلی که باعث قهوه‌ای شدن این دو نوع میوه می‌شود شامل آنزیمی به نام “اکسید پلی فنل”است که “تایروساینز” نیز نامیده می‌شود که در بافت گیاه مشترک است.

وقتی این میوه را برش می‌دهید در واقع برخی از سلولها را برش می‌دهید و آنزیم‌های موجود در آن به اکسیژن هوا دسترسی پیدا می‌کنند سپس رنگ میوه قهوه‌ای می‌شود و این همان چیزی است که باعث می‌شود آنها را دور اندازید.

آسان‌ترین راه برای پیشگیری از قهوه ای شدن این میوه قراردادن برش‌ها، در آب است به نحوی که آنزیم‌ها به اکسیژن دسترسی نداشته باشند.

حرارت دادن سیب‌های درختی به صورتی که آنزیم‌ها ماهیت اصلی خود را از دست بدهند روش دیگری برای جلوگیری از تغییر رنگ است.

بازدید:3,217بار , ارسال شده در : ۱۹ام اردیبهشت, ۱۳۸۹; ساعت : ۳:۵۳ ب.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان

شماره تلفن تلگرام :0016624759892

دانلود آهنگ گیلکی در کانال کرکان
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید