نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

حاجی بکنده یک دهستان در استان گیلان در بخش خشکبیجار است . این دهستان مرکز روستاهای منطقه است . حاجی بکنده در طی ۵ سال اخیر به خاطر ساحل زیبایی که دارد جزئی از مکان های توریستی و تفریحی معروف استان شده .مردم زیادی از ساحل حاجی بکنده دیدن میکنند و همه از ته دل عاشق این ساحل میشوند. در این ساحل ماسه هایی وجود دارد که همین ماسه ها ساحل را مخصوص فوتبال های ساحلی کردند و دریای خزر هم غروب های زیبایی دارد که همه و همه باعث زیبایی این ساحل می شود .
تاریخچه حاجی بکنده
در زمان های قدیم نام حاجی بکنده یوسف آباد بود وبعد ها با نام حاجی بکنده شناخته شد . در آن زمان حاجی بکنده دو مالک داشت به نام مهندس احمد همایونفر و اخوان کورس که بعد از اجرای قانون اصلاحات اراضی زمین هایشان بین مردم تقسیم شد و حاجی بکنده شروع به پیشرفت کرد . هیچ اسناد و مدارکی از زمان پیدایش هاجی بکنده وجود ندارد .
مکان های اقامتی
حاجی بکنده دارای مکان های اقامتی زیادی هستش که با قیمت های مناسب در اختیار بازدید کننده ها قرار میگیرد از مکان های اقامتی ساحلی گرفته تا داخل خود دهستان . این مکان های اقامتی در ساحل به صورت پلاژ ها و دکه ها در اختیار مردم قرار می گیرد و در داخل دهستان به صورت خانه های ویلایی و سوئیت ها در اختیار مردم قرار می گیرد

حاجی بکنده از توابع بخش خشکبیجار با مختصات جغرافیایی ۴۹ درجه و ۴۷ دقیقه طول شرقی و ۳۷ درجه و ۲۶ دقیقه عرض شمالی، در ۹ کیلومتری شمال شرقی خشکبیجار و ۳۲ کیلومتری رشت قرار دارد. ارتفاع روستای حاجی بکنده ۲۶ متر از سطح دریا پایین تر است و آب و هوای آن معتدل و مرطوب است. رودخانه ی امین آباد در شرق و رودخانه ی حاجی بکنده در غرب روستا جریان دارد و پس از عبور از حاشه ی روستا به دریای خزر می ریزد.

روستای حاجی بکنده بافت مسکونی پراکنده ای دارد و به صورت خطی گسترش یافته است. اکثر خانه ها به سبک مدرن و به صورت ویلاها و سوئیت های زیبا بازسازی و نوسازی شده اند. ساخت سوئیت های زیبای روستایی در حیاط خانه ها به منظور اجاره به گردشگران، نشانه ی رونق گردشگری روستایی حاجی بکنده است استقرار روستای حاجی بکنده در کنار دریای خزر، امکان استفاده از طبیعت دریا و ساحل شنی و امکان انجام ورزش های ساحلی، شنا، صید ماهی و خرید ماهی تازه از صیادان و ده ها جاذبه ی دیگر، روستای حاجی بکنده را به یک روستای گردشگری بالفعل تبدیل کرده است. ( ۱۳، ص ۱۰۹ ) بعد از عبور هتل و برج بلند اردوگاه صدا و سیما در زیباکنار به سمت منطقه ی جلگه ای حاجی بکنده در مسیر در سمت چپ درختان صنوبر به صورت مرتب کاشته شده اند. ساحل حاجی بکنده ی بکر، مستعد توسعه ی گردشگری ساحلی و دریایی است به خصوص وجود سواحل هم جوار از جمله جفرود و منطقه ی آزاد انزلی بر ارزش های این محل می افزاید.
.
منبع: وبلاگ حاچی بکنده
گردآورنده: سایت کرکان بندرانزلی

بازدید:9,395بار , ارسال شده در : 22ام دی, 1391; ساعت : 6:56 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت