نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

عامل قهوه ای شدن سیب درختی یا سیب زمینی برش خورده دسترسی آنزیم های سلول آنها به اکسیژن است

 

همانطور که می‌دانید تمام سلول‌ها دارای هزاران آنزیم هستند.

مکانیزم اصلی که باعث قهوه‌ای شدن این دو نوع میوه می‌شود شامل آنزیمی به نام “اکسید پلی فنل”است که “تایروساینز” نیز نامیده می‌شود که در بافت گیاه مشترک است.

وقتی این میوه را برش می‌دهید در واقع برخی از سلولها را برش می‌دهید و آنزیم‌های موجود در آن به اکسیژن هوا دسترسی پیدا می‌کنند سپس رنگ میوه قهوه‌ای می‌شود و این همان چیزی است که باعث می‌شود آنها را دور اندازید.

آسان‌ترین راه برای پیشگیری از قهوه ای شدن این میوه قراردادن برش‌ها، در آب است به نحوی که آنزیم‌ها به اکسیژن دسترسی نداشته باشند.

حرارت دادن سیب‌های درختی به صورتی که آنزیم‌ها ماهیت اصلی خود را از دست بدهند روش دیگری برای جلوگیری از تغییر رنگ است.

بازدید:4,222بار , ارسال شده در : 19ام اردیبهشت, 1389; ساعت : 3:53 ب.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت