نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME
مواد لازم: سینه‌مرغ= ۲۰۰ گرم پیاز =دوعدد زعفران= یک قاشق غذاخوری آبلیمو =یک قاشق چایخوری کاهو = ۱۰۰ گرم انار= یک پیمانه بادام‌زمینی خردشده و شوید و سس مایونز =از هر کدام نصف پیمانه نمک و فلفل و روغن زیتون= به میزان لازم تخم‌مرغ پخته و خیار شور =از هر کدام یک عدد فلفل‌دلمه‌ای ساطوری‌شده= […]
بستنی شکلاتی مواد مورد نیاز : شکلات خرد شده ۱۱۵ گرم شیر ۱۵۰ میلی لیتر خامه ۳۰۰ میلی لیتر کشمش ۵۰ گرم بسکویت خرد شده ۳۰ گرم گردوی خرد شده ۳۰ گرم طرز تهیه: شکلات را با شیر در ظرف کوچکی بریزید و روی اجاق گاز قرار دهید تا با حرارت ملایم گرم شود و […]
      طرز تهیه: برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌تکه کرده و در […]
  نوشیدنی برزیلی کایپرینا cairprinha این نوشیدنی از لیموی تازه و عرق نیشکر تهیه میشه که در برزیل به این نوشیدنی cachaca گفته میشه همانطور که در تصویر مشاهده میکنید از وسیله ای مثل گوشت کوی چوبی برای کوبیدن لیمو داخل شکر استفاده میشه   مواد لازم لیموی سبز : ۲ عدد شکر :۳ قاشق غذا […]
  زمان پخت: ۱۰ دقیقه مواد لازم برای ۴- ۳ نفر: کره: ۲ قاشق غذاخوری موز تازه و سفت: ۴ عدد، مطابق شکل به قطعات ۳ سانتی‌متری تقسیم کنید. شکر قهوه‌ای: یک چهارم پیمانه دانه کنجد سیاه: یک قاشق چای‌خوری لیموی بزرگ: یک عدد طرز تهیه: • درون تابه‌ای روی حرارت زیاد، دو قاشق کره […]
مواد لازم برای ۶ نفر : سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا)         ۳۰۰ گرم سیب‌زمینی متوسط                             ۳ عدد پیاز متوسط                                       ۱ عدد تخم‌مرغ                                           ۵ عدد سیر                                                ۳ حبه اشپل                                              ۳ عدد نمک و زردچوبه و فلفل                        به مقدار لازم     طرز تهیه: سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس […]
     مواد لازم ۱_ بادنجان قلمى بدون تخم _ ۵ عدد ۲_ گوجه فرنگى کال سبز _ ۴ عدد ۳_ فلفل ریز سبز که زیاد تند نباشد _ ۲۵۰ گرم ۴_ سیر _ ۳ بته ۵_ سبزى: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق, گشنیز _ یک کیلو ۶_ گلپر _ ۱ قاشق غذاخورى ۷_ نمک _ به […]
  که یه دنیا فرق داره با فسنجونهای بقیه شهرها، به هیچ عنوان شکر حتی از کنارش هم رد نمیشه و گوشت قلقلی توش جایی نداره….من عاشقشم و دوست دارم به شما هم یادش بدم…. مواد لازم : –  مرغ سه تکه (نصف مرغ) –   رب انار بسیار ترش یک قاشق غذا خوری سر پر […]
    مواد لازم برای پخت یه سیر قلیه خوشمزه برای سه نفر:   – مرغ سه تکه درشت  –  برگ سیر نیم کیلو (البته وقتی برگ سیر در دسترس نیست، از تره که خیلی شبیه برگ سیره فقط کمی نازکتر و لطیفتره هم میشه استفاده کرد که در اینصورت باید همراه تره از نصف یه بوته سیر […]
  این غذا یکی از غذاهای روسی که زمان جنگ جهانی دوم با حمله روسها به ایران وارد شمال ایران شد و به همون نام هم موند…. مواد لازم: –          گوشت مکعبی خورد شده گوسفند یا گوساله (گوسفند خوشمزه تره) یک بسته (حدود پونزده تا بیست تکه) –          پیاز متوسط یک عدد –          گوجه پنج […]
  آش ترش از آشهای ویارونه است که برای زن باردار می پزند البته همینجوری هم خاطرخاههای بسیاری داره….…امروزم خودم هوس کردم دوباره بپزم و دستورشو براتون بزارم…. مواد لازم: –          لوبیا سفید دو مشت –          نخود دو مشت –          باقالای مازندرانی (این اسمیه که تو رشت باقلای باقلی پلو رو باهاش میشناسند….الان تازش تو […]
    مواد لازم : – آب ۴ پیمانه – مغز گردو چرخ شده ۱۰۰ گرم – مغز هل ساییده شده به میزان لازم – آرد برنج ۲ پیمانه پلو پز – روغن مایع برای سرخ کردن – دارچین ۱ قاشق مرباخوری – شکر ۵/۱ پیمانه مواد لازم برای شربت : – آب ۵/۱ لیوان […]
    مواد لازم : سینه مرغ ۱۰۰۰ گرم فیله گوشت ۱۰۰ گرم برای نگینی کردن پیاز ۳ عدد دنبه ۱۵۰ گرم کره ۱۰۰ گرم گوجه فرنگی ۵۰۰ گرم فلفل قدری نمک قدری طرز تهیه : مرغ و پیاز و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و خوب مالش میدهیم تا موادکاملا چسیندگی پیدا کند […]
  کاداییف گردویی (برای ۱۰ نفر): مواد لازم : کره ۱۲۵ گرم ،کاداییف ۱/۲ کیلوگرم ،مغز گردو ۲۵۰ گرم مواد لازم برای تهیه شربت :وانیل ۱ بسته ،شکر ۳.۵ لیوان ،آب ۳ لیوان ،آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه : به اندازه کف دست از کاداییف برداشته بر روی میزی تمیز پخش کنید […]
  مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر: گندم ۴۰۰ گرم برنج ۱۰۰ گرم گوشت سردست یا گردن ۵۰۰ گرم سینه مرغ ۲۵۰ گرم شیر ۱ لیتر خامه ۲۰۰ گرم نمک، دارچین، شکر به میزان لازم طرز تهیه: گندم و برنج را که از ۱۲ ساعت قبل خیس نموده‏ اید با ۲ لیتر آب روی […]
  مواد لازم ماست کم‌چرب معمولی؛ ۳۰۰ گرم یا یک و نیم پیمانه – پنیر ماسکارپونه؛ ۲۰۰ گرم یا یک پیمانه – ریواس خردشده؛ ۳۵۰ گرم یا ۳ پیمانه – عسل؛ ۳ قاشق سوپ‌خوری – زنجبیل تازه؛ ۳ تکه کوچک (خلالی خرد شود) ● روش تهیه: ۱) ماست و پنیر ماسکارپونه را در کاسه‌ای بلوری […]
  نکات لازم برای تهیه دسر رانورسه ۱- ژلاتین برای بسته شدن کرم مصرف میشود زیادتر از حد معین باعث سفت شدن کرم و کمتر از حد معین باعث بسته نشدن کرم میشود ۲- برای اینکه ژلاتین کاملا حل شود بهتر است ژلاتین را خرد کنیم و در ظرف کوچکی بریزیم و کمی آب جوش […]
  مواد لازم برای ۶ نفر: – گوشت چرخ کرده؛ یک کیلوگرم- پیاز؛ ۳۰۰ گرم- زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای‌خوری- نمک و فلفل؛ به مقدار کافی روش پخت: ۱ – ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید. نکته: اگر پیاز […]
  مواد لازم ۱_ سیر درشت _ ۵۰ بته ۲_ سرکه _  تقریبا ۱.۵ کیلو(به اندازه ای که روی سیرها را بپوشاند)   طرز تهیه برای سیرترشی, سیرهای تازه و درشت و خشک انتخاب میکنیم, دم بالای بته سیر را میگیریم و ریشه های زیادی ته آنرا هم آهسته جدا میکنیم, باید دقت کرد بته […]
  مواد لازم ۱_ زیتون سفت و تازه _ یک کیلو ۲_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم ۳_ سیر _ یک ونیم بته ۴_ آب انار ترش _ یک لیوان ۵_ سبزى تازه: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ ۲۵۰ گرم    یا سبزى خشک _ ۲ قاشق بزرگ ۶_ گلپر و فلفل _ به اندازه کافى   […]
  مواد لازم ۱_ ماهى سفید بزرگ _ ۱ عدد ۲_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ یک دسته ۳_ رب انار _ ۲ قاشق غذاخورى ۴_ مغزگردو _ ۲۰۰ گرم ۵_ نمک و فلفل و گلپر _ به اندازه کافى طرز تهیه مغزگردو را با سبزىمیسائیم یا چرخ میکنیم, مغزگردو و سبزى را […]
  مواد لازم-برای شش نفر ۱_ سبزى _ یک کیلو: جعفرى, تره, گشنیز, نعناع , کمى اسفناج و کمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد ۲_ سیر _  یک و نیم بته ۳_ برنج _ یک قاشق غذاخورى ۴_ تخم مرغ _ ۴ عدد ۵_ آب نارنج یا آبغوره _ یک فنجان(تا حدى که ترش شود) […]
  چای یک نوشیدنی است که با دم کردن برگها،جوانه ها یا شاخه های فرآوری شده بوته چای گونه Camellia sinensis به مدت چند دقیقه درآب داغ درست می شود. فرآوری آن می تواند شامل اکسیداسیون (تخمیر)، حرارت دهی، خشکسازی و افزودن گیاهان، گلها، چاشنیها و میوه های دیگر به آن باشد. لذت نوشیدن چای […]
  ظروف آشپزی شامل انواع قابلمه، ماهیتابه، قهوه جوش، سینیهای مختلف فر و مانند اینها هستند که به دلیل تنوع جنس، طرح و مارکهای متعدد عرضه کننده این ظروف و به خصوص حضور دو عامل تکنولوژی و شیوه های جدید پخت و پز، در سالهای اخیر، انتخاب و خرید آنها بسیار مشکل شده است. برای […]
میرزا قاسمى اغلب با کته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده یا با ماهى دودى و ترشى هفت بیجار خورده مىشود مواد لازم ۱_ بادنجان درشت غیر تخمى _ ۱۰ عدد (۲ کیلو) ۲_ تخم مرغ _ ۳ تا ۴ عدد ۳_ سیر _ یک و نیم بته ۴_ نمک و فلفل _ به […]
  احتمالاً آب میوه‌ی سرد شده در بسیاری از کشورهای جهان از جمله چین از ۳۰۰۰ سال پیش شناخته شده و طبق اطلاعات موجود، رومی‌های قدیم از برف کوه‌ها برای سرد کردن آب میوه استفاده می‌کرده‌اند. از آن تاریخ تا قرن هیجدهم میلادی، مدارک زیادی در دست نیست، تا این که مارکوپولو اطلاعاتی در زمینه‌ی […]
  مانند بسیاری از خوردنی های وارداتی، در ابتدای ورود به ایران مخصوص طبقه اشراف و ثروتمند بود و فقط در بعضی قنادیهای بسیار لوکس سرو میشد. مواد لازم شیر ۱کیلو- شکر ۲۵۰ گرم- ۳۰ گرم ثعلب- نصف استکان گلاب – یک سوم قاشق چایخوری زعفران سائیه شده- خامه …به مقدار لازم  دسر سنتی و […]
  مواد لازم : توت فرنگی یک کیلو شکر ۳۰۰ گرم آبلیمو دو قاشق سوپخوری کمی وانیل (در صورت تمایل ) یخ و آب طرز تهیه : دم توت ها را بگیرید و بشویید . بعدشکر رو لا بلای توت ها بپاشید … نیازی به افزودن آب نیست . و یکشب اجازه دهید در یخچال […]
  خورشت به با آلو موارد لازم: گوشت خورشی هر نفر ۱۰۰ گرم به ۳ عدد متوسط آلو خشک۲۰۰ گرم پیاز سرخ شده ۲۰۰ گرم رب گوجه‌فرنگی۲ قاشق غذا خوری زعفران ساییده شده۱ قاشق زردچوبه و ادویه و نمک بمیزان لازم دستور پخت گوشت رو خورشی خرد کردم با پیاز سرخ شده تفت دادم ادویه […]
    خورشت قیمه  موارد لازم: نیم کیلو گوشت بدون چربی که ریز خرد شده پیاز داغ عسلی یک چهارم پیمانه لیمو عمانی ۴ یا ۵ عدد لپه سه چهارم پیمانه رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا زعفران دم کرده کمی آبلیمو یا آب نارنج به دلخواه دستور پخت لپه ها رو قبلا خیس کرده […]
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت