نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

مواد لازم
۱_ سیر درشت _ ۵۰ بته
۲_ سرکه _  تقریبا ۱.۵ کیلو(به اندازه ای که روی سیرها را بپوشاند)
 

طرز تهیه
برای سیرترشی, سیرهای تازه و درشت و خشک انتخاب میکنیم, دم بالای بته سیر را میگیریم و ریشه های زیادی ته آنرا هم آهسته جدا میکنیم, باید دقت کرد بته سیر پرپر نشود. سیرها را در یک شیشه دهن گشاد مناسب روی هم بترتیب میچینیم تا شیشه پر شود. بعد سرکه خوب و خیلی ترش را روی سیرها میریزیم تا بحدی که روی سیرها را بگیرد. آنگاه در شیشه را محکم میبندیم و در جای خنک نگهداری میکنیم. سیرترشی از ترشی های دیگر خیلی دیرتر برای مصرف حاضر میشود. آن را معمولا یکسال بعد مصرف میکنند. هرچه سیرترشی کهنه تر باشد خوشمزه تر وازلحای درمانی هم که اغلب به مصرف میرسد مفیدتر است

منبع:سایت شمالیها

بازدید:13,851بار , ارسال شده در : ۱۳ام مرداد, ۱۳۸۹; ساعت : ۸:۳۱ ق٫ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت