این اندیشمند که معتقد است “همه روزها روز قلم است و هرجا قلم نیست آنجا روز نیست” در مصاحبه ای به مناسبت روز قلم به ایرنا گفت : نگارش و خوانش دو بال پرواز در آسمان فکر و فرهنگی و حیات انسانی الهی آدمیان را شکل می دهد .
وی خاطرنشان کرد: معجزه ما قرآن است و قرآن یک نوشتار و ما تنها جامعه عقیدتی هستیم که نوشتن ، خواندن و قلم زدن در ذهن و زبان آنها معجزه تلقی می شود.
این شاعر و اندیشمند کشورمان افزود: در قرآن به قلم و نوشته ای که حاصل قلم است قسم خورده می شود و این اهمیت بسیار والای نگارش را نشان می دهد.
حسینجانی اظهار داشت : اندیشمندان و قلم مداران جانهای جامعه هستند که اقلیم راستین هر جامعه ای را تعیین می کنند .
وی خاطرنشان کرد: اگر در جامعه ای قلم و قلم مداران جایگاه درست خود را پیدا نکنند جامعه رنگ سعادت راستین رابه خود نخواهد دید.
وی با تاکید بر حقوق تالیف و معنوی اندیشه ها خاطرنشان کرد : بدیهی است که اشخاصی که به صورت تخصصی با فکر و فرهنگ کار می کنند باید بتوانند امرار معاش نمایند .
وی تصریح کرد : جامعه ای که نتواند نان خود را از کتاب در بیاورد هنوز به فهم و درایت درست نرسیده است .
حسینجانی با بیان این که ما دچار فقر تئوریک هستیم افزود : ما خیلی چیزها را مسطور و قلمی نمی کنیم در حالی که تنها راهی که می توان این پراکندگی را مدون ، جمع بندی و تالیف نمود و به حاصلی رساند ، نگارش آن است .
وی تاکید کرد: یک فکر و ذهنیتی را باید قلمی کنیم تا موثر و ماندگار شود.
این پژوهشگر علوم دینی براین باور است: که اگر بخواهیم همه حرکت انبیاء را در دو کلمه خلاصه کنیم نان و کتاب یعنی اقتصاد و فرهنگ می شود.
به اعتقاد وی، این قلم و فرهنگ و اندیشه است که ما را آزاد می کند و هرچه بهتر بدانیم توانایی بیشتری خواهیم داشت.
حسینجانی در خاتمه متذکر شد: پیامبر فرمود راه بهشت دانایی است بنابر این ، تا به قلم دانش و نویسنده و دانشمند بها ندهیم به بهشت راه پیدا نمی کنیم
منبع: خبرگزاری ایرنا