نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

آیا فوتبال صرفا یک ورزش است؟ مانند بقیه رشته های ورزشی با برخی تفاوتها؟
براستی فوتبال چه نیرویی دارد که گاه میلیاردها نفر در سراسر جهان به تماشای یک مسابقه می نشینند. در واقع می توان گفت فوتبال زبان مشترک و جهانی میان ملل مختلف است.
این همه توجه به فوتبال و این همه حساسیت افراد جامعه به فوتبال باعث شده تا فوتبال را فراتر از یک ورزش، یک پدیده اجتماعی بدانیم که بر فرهنگ،اقتصاد،سیاست و….اثر میگذارد. امروزه بازی فوتبال مقدمه ای برای روش زندگی جمعی و کسب مهارت های زندگی جمعی است .امروزه فوتبال وسیله ای برای پایان دادن به خصومت ها و برقرای فصلی نو در روابط کشورها و ایجاد صلح و دوستی است.
وقتی یک موضوع اینقدر جذاب و پر اهمیت می شود بدون شک علوم مختلف می توانند به کمک آن بیایند بنابراین روان شناسی فوتبال هم حرفهای زیادی می تواند داشته باشد.
روانشناسی فوتبال تمامی حوزه های تماشاچیان، مدیریت باشگاهی، بازیکن و مربی راپوشش می دهد و برای هریک توصیه هایی کاربردی بسیار مفیدی خواهد داشت.
همچنین تماشای فوتبال می تواند با انسجام،هویت و عزت نفس رابطه داشته باشد. در پی کامیابی های تیم مورد علاقه تماشاگران ،انسجام اجتماعی ایجاد می شود که شادابی و پویایی اجتماعی را در پی خواهد داشت.
گرچه پدیده فوتبال بیشتر سیاسی و همچنین اقتصادی جلوه می کند اما نباید فراموش کرد جنبه های فرهنگی و اجتماعی آن بسیار قوی هستند.
با توجه به مطالب فوق به موضوع ارتباط باشگاه ملوان ، آبکنار و تاثیر فوتبال می پردازیم. در اینکه ملوان تیمی محبوب و ریشه دار با طرفدارانی پرشمار است شکی نیست و باید این نکته را باور داشت که همین تیم می تواند منشاء آثار مثبت اجتماعی فراوانی بر فرهنگ و رفتار اجتماعی مردم گیلان باشد. با آغاز لیگ برتر و در هر مسابقه ای که در انزلی برگزار می شود تماشاگران فراوانی در استادیوم و در منزل به تماشای بازی ملوان می نشینند و اخبار و مسائل جانبی آن را با دقت دنبال می کنند.
پس بعنوان یک محرک خوشایند می تواند در کنار خود حاوی پیامهای تاثیر گذاری باشد. با آگاهی از این موضوع پیشنهاد می شود شورای محترم آبکنار و فوتبال دوستان عزیز آبکنار با کمک هم در پی سا زماندهی جوانان آبکنار در جهت حمایت از ملوان برآیند. بدون شک ایجاد پیوندی قوی بین جوانان آبکنار و باشگاه ملوان می تواند دستاوردهای بسیار مثبتی برای هر دو طرف داشته باشد.ضمن اینکه هدایت جوانان بسوی ورزش و فعالیتهای سالم ، آنها را تا حد زیادی از انحرافات و آسیبهای اجتماعی دور می کند.
براین اساس نگارنده پیشنهاد می کند جوانان و شورای آبکنار در یک نشست هماهنگی در این زمینه به بحث و تبادل نظرو برنامه ریزی بپردازند.
مثلا یک بنری تهیه شود که ترجیحا برای همیشه ثابت و بدون تغییر متن بماند مانند:
آبکنار حامی ملوان، یا ملوان محبوب آبکنار و…. و در هر مسابقه ملوان در انزلی این بنر در جایی از استادیوم نصب شود تا در دید دوربین های تلویزیونی قرار گیرد و از این طریق هر هفته آبکنار از طریق تلویزیون به همگان معرفی می شود. همچنین از طریق شورا و ورزشدوستان آبکنار می توان بیانیه ای تنظیم کرد و با باشگاه ملوان تفاهم نامه ای امضاء کرد که بموجب آن بطور نمادین مثلا پیوند خواهر خواندگی یا برادر خواندگی بین آبکنار و باشگاه ملوان منعقد گردد.
با شناختی که از آقای هدایتی و آقای درود گر دارم بدون شک این عزیزان بزرگوار در حمایت از تماشاگران و فوتبال دوستان آبکناری از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.
مثلا اختصاص یک دستگاه مینی بوس در روز مسابقه از طرف باشگاه برای انتقال رایگان فوتبال دوستان آبکناری به استادیوم انزلی حداقل تشویق برای جوانان می تواند باشد. قطعا راهکارهای بسیاری در جهت ایجاد تعامل بهتر بین تماشاگران و باشگاه می توان تدوین کرد.
چون فوتبال یک تکلیف جمعی پیچیده است بنا براین از مدیریت باشگاه و بازیکن و مربی تا تماشاگر همگی تاثیر گذار هستند و همانند اعضای یک ارکستر سمفونیک هر چه هماهنگ تر باشند اثری جذاب تر و دلنشین تر خلق می کنند.
بدون شک برگزاری جلسه هم اندیشی بین جوانان فوتبال دوست آبکناری و اعضای محترم شورا ، ایده های بسیار بهتر از نظر نگارنده را تولید خواهد کرد.
بخاطر داشته باشیم برای داشتن آبکناری آباد و سالم و پیشرفته باید از تمام پتانسیل اجتماعی حداکثر بهره را ببریم و با تشکیل اتاق فکر و همت و تلاش همگانی این مهم محقق خواهد شد.
در خاتمه نگارنده که خود علاقمند به فوتبال و بویژه روان شناسی فوتبال می باشد آمادگی خود را برای هر گونه خدمتی اعلام می دارد.

نوشته ای برای فوتبال :
ما می خواهیم در بازی مان ازسیاست ها بدورباشیم.
مامی خواهیم ازبازی مان دلی نشکند.
مامی خواهیم تا ابد ازگلهایمان بوی تبانی نیاید.
ما می خواهیم در تیم هایمان شایسته سالاری ببینیم.
ما می خواهیم قهرمانی مان زلال باشد.
ما می خواهیم…
ما میخواهیم فقط فوتبال بازی کنیم.فوتبال.

.

ارسالی : آقای علیرضا دهباش مدیر مسئول وبلاگ آبکنار جوان

بازدید:3,441بار , ارسال شده در : 23ام تیر, 1391; ساعت : 9:21 ق.ظ
تعداد نظرات : ۲
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • پیام ابکنار گفته: ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۱/۰۴/۲۵

    جناب دکتر دهباش با سلام
    از حسن توجه ات به ابکنار بسیار سپاسگذاریم لازم به یاد اوری است که اقای پیمان سیف زاد این کار را مدتی انجام میدانند به هر حال ما میتوانیم از علم کاری جنابعالی برای بهتر برنامه ریزی این کار سود ببریم .
    مدتی هست وبلاگ وزینت را در سایت ابکناری نمیبینم؟؟؟

  • فرزادهخامنشي گفته: ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۱/۰۷/۲۸

    با سلام و عرض ادب.گستاخانه محضر مبارک جناب استاد عرضه دارم که چنانچه مقدور افتد مباحث مربوط به آبکنار و آبکناری را تحقیق و بررسی عالمانه نموده و از به نفع نویسی و خوشایند نویسی که چون خوره روح اجتماع را آزار می دهد تبری جویند.باید بپذیریم که رسالت یک محقق و یک مکاشفه کننده زوایای تاریک سرگذشت اجتماع آبکنار ورای شخصیت خوشایند نویسی است که رویدادهای تاریخی را تا حد شنیده ها و شایعات،یا برای طرح مباحثی بی پایه و اساس تقلیل می دهد.باید بپذیریم آنان که از اسلوبی اینچنینی متابعت می کنند را نمی توان محقق و خیرخواه شمرد.از حضرتعالی به عنوان انسانی فرهیخته توقع و استدعا دارم تا با قلم توانای خود، رسم الخط سرگذشت آبکنار و آبکناری را سیاقی دیگر بخشند،از توصیه ضرورت انتقاد از خود بی بهره شان نسازند، تا شاید نقطه پایانی باشد به پراکنده گویی مرسوم در آبکنار.اراتمند فرزاد هخامنشی

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت