نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

به بهانه جشنواره هندوانه آبکنار 1

 

نام علمی: Citrullus lanatus ؛ نوعی بوته و میوه از دسته صیفی‌جات است که در جالیز رشد می‌کند.در گذشته به این میوه تربوزه می‌گفته‌اند که هم اکنون در افغانستان و تاجیکستان به هندوانه تربوزه گفته می‌شود.هم اکنون هندوانه در شهرهای گرگان، اهواز ، جیرفت ، اقلید ، بندرانزلی ، چاف ، داورزن،جوین و بوئین زهرا بصورت وسیع کاشت می شود
و اما هندوانه  و جشنواره هندوانه در روستای آبکنار:
ازاهداف این جشنواره علاوه بر شکرگزاری از برداشت هندوانه  ؛ توجه مردم و مسئولان به اهمیت بخش کشاورزی ، جذب توریست و غنی سازی اوقات فراغت و ایجاد انگیزه و نشاط در بین مردم را میتوان بیان کرد .این جشنواره که سال گذشته در این روستا با موفقیت فراوان برگزار گردید هرچند بر نحوه اجرای آن بسیاری از دوستان نقد هایی هم داشتن  اما باید به برگزار کنندگان آن نیز احسنت گفت زیرا باتوجه به کمبود وقت توانستن امکانات لازم را جهت برگزاری هر چه باشکوه تر آن محیا سازن تا جشنواره با جدیت خاصی برگزار گردد
در این جشنواره علاوه بر معرفی این محصول پر ارزش از هنرمندان آبکناری جهت اجرای زنده موسیقی محلی نیز استفاده میشود ؛ اجرای موسیقی محلی و سنتی ، نمایش و مسابقه هندوانه خوری از جمله برنامه هایی است که در این جشنواره اجرا می شود .
امسال نیز این جشنواره به یاری دوستان آبکناری در حال برنامه ریزی بوده که امیدواریم جشنواره امسال برخلاف سال گذشته که با اطلاع رسانی بسیار پایین انجام گرفت بصورتیکه حتی روستاهای همجوار هم از برگزاری چنین جشنواره باشکوهی اظهار بی اطلاعی نموده با اطلاع رسانی دقیقتری صورت پذیرد ؛ ان شاء الله  دوستان آبکناری و مسئولان برگزاری این جشنواره امسال فقط به اطلاع رسانی از طریق دنیای مجازی اکتفا نکرده و با نصب پلاکارد و بنر در روستاهای انزلی همه دوستان را به تماشای این جشنواره دعوت نمایند

حتی میتوان با دعوت از دهیاران و شورای اسلامی سایر روستاها نیز به برگزاری باشکوه تر این جشنواره کمک کرد.

اطلاعات بیشتردر مورد جشنواره آبکنار به سایتهای  آبکناری   و   آبکنار ما مراجعه کنید

به امید برگزاری باشکوه تر این جشنواره و به امید آبادانی هر چه بیشتر روستاهی بندرانزلی

 

به بهانه همین جشنوازه مطالبی  را برایتان تهیه نمودیم امیدواریم  مفید واقع شود:

مطلب اول : طرز تهیه سرکه هندوانه به عنوان سس برای سالاد سبزیجات 

 

سس هندوانه

 

با هندوانه ی قرمز رنگ می توانید طبق دستور زیریک سس بسیار خوشمزه درست کنید و آن را بر روی سالاد سبزیجات ریخته و از طعم آن لذت ببرید.

دستورالعمل زیر به اندازه ۲ کاسه گفته شده است.
زمان لازم :۱۵ دقیقه
مواد لازم :
در ۴ گروه طبقه بندی شده است :
۱ پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه
۱ پیاله از توت فرنگی های نصف شده
۲ قاشق غذاخوری سرکه ی سفید
۱ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده
طرز تهیه :
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس :
کالری ۱۱
کل چربی ۰ گرم
چربی اشباع ۰ گرم
کلسترول ۰ میلی گرم
سدیم ۱ میلی گرم
فیبر ۰ گرم
پروتئین ۰ گرم

تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ

 

مطلب دوم : خواص پوست هندوانه !

برای رفع سوزش ادرار و زخم مثانه، مصرف مغز تخم هنداونه را در برنامه غذایی خود بگنجانید
مصرف مغز تخم هندوانه به مقدار ۳۵ گرم در روز برای درمان سوزش ادرار، زخم مثانه، زخم معده، خلط خونی، خونریزی ریه و تسکین سرفه توصیه می شود.
هندوانه علاوه بر داشتن ویتامینهای گروه A،b،c،pp و نیز، قند، چربی، کلسیم، ‌پروتئین، فسفر، سدیم و گوگرد اثر مدر و ملین داشته و برای دفع سموم بدن مفید است.
مصرف آب هندوانه نیز باعث رفع عطش و التهاب در بیماران مبتلا به تب و بیماریهای عفونی و نیز افزایش شیر در زنان شیرده می شود.
: مصرف پوست هندوانه همراه با شکر و عسل و حتی مربای آن برای تقویت و درمان ضعف معده توصیه می شود.
اما، مصرف هندوانه خیلی سرد، کهنه و مانده باعث درد و تورم معده می شود. همچنین، افراد مبتلا به درد معده در صورت مصرف هندوانه باید برای جلوگیری از ایجاد ناراحتی آن را با نمک میل کنند.
منبع: ایسنا — دکتر افسانه حجتی

بازدید:3,969بار , ارسال شده در : 5ام خرداد, 1392; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

متأسفم، نظرات این نوشته بسته است.

جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت