نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

رییس اداره ارشاد بندرانزلی در این همایش گفت: شعر شاعران ما جهانی شده به گونه ای که حتی بر تارک سازمان ملل می درخشد.
‘فرهاد رحمان زاده’ اظهار داشت: برگزاری چنین همایش هایی علاوه بر این که نوعی قدردانی از تلاش های هنرمندان است موجب آشنایی و نزدیکی بیشتر و تبادل تجربه بین اهالی فرهنگ و هنر و پربارتر شدن فعالیت انجمن های فرهنگی هنری می شود.
وی با این بیان که آنچه داریم و نداریم در وهله دوم اهمیت است، یادآور شد: این مردم فرهنگدوست و حضور آنها در فعالیتهای فرهنگی و هنری است که در درجه نخست قرار دارد.
رییس اداره ارشاد بندرانزلی ابراز امیدواری کرد هنرمندان و اهالی فرهنگ و هنر دست هم را بگیرند و در هرچه پربارتر شدن فرهنگ این سرزمین تلاش کنند و مردم نیز با حضور خود آنان را دلگرم سازند.

* نعمت الله اسلامی
نعمت الله اسلامی ، سال ۱۳۲۷ در اردبیل متولد شد و پس از پایان دوره ابتدایی همراه خانواده عازم تهران شد و پس از کسب مدرک کارشناسی علوم آزمایشگاهی به استخدام آموزش و پرورش درامد و شاعران و نویسندگان بسیاری را چون عادل بیابانگرد و آرش فهمیده به دنیای فرهنگ تقدیم کرد.
اسلامی در زمینه های نویسندگی و شاعری به استخدام روزنامه اطلاعات درآمده و آثار ارزنده ای را در دهه ۴۰ و ۵۰ در این روزنامه و سایر نشریات به چاپ رساند.
اسلامی سال ۱۳۴۹ مجموعه شعر ‘ مرگ ماهی ها’ را با مقدمه نادر نادرپور و طرح روی جلد پرویز شاپور همسر فروغ فرخ زاد منتشر کرد که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد.
وی از سالهای ۵۴ و ۵۵ با انجمن شعر ساحل و سپس شیدا به فعالیت پرداخت .
گزیده ای از بهترین اشعار نعمت الله اسلامی هم اکنون در دست چاپ است .
*غلامحسین منیرزاد
در سال ۱۳۱۷ در گیلان زمین دیده به جهان گشود. وی پس از اتمام دوره تحصیلات مقدماتی برای ادامه مدارج علمی به کشور آلمان رفت و در دانشگاه ماکسی میلیان مونیخ به تحصیل در رشته مکانیک عمومی پرداخت .
از سال ۱۳۴۲ به ایالات متحده امریکا مهاجرت کرد تا دوره تکمیلی کارشناسی خود را بگذراند . وی در سال ۱۳۴۵ به کشور بازگشت و در نیروی دریایی بندرانزلی مشغول به کار و در سال ۱۳۷۳ بازنشسته شد. این نمایشنامه نویس ارزنده که نویسندگی را از سن ۸ سالگی آغاز کرده ، گویندگی در رادیو گیلان و نویسندگی تعداد زیادی نمایشنامه رادیویی را در برنامه ارتش به عهده گرفت و از آن زمان تاکنون آثار بسیاری از وی چاپ و به نمایش در آمده است . نمایشنامه ‘ گوهر آفرینش ‘ وی در سال ۱۳۶۸ مقام نخست نمایشنامه نویسی کشور را به خود اختصاص داد و در جشنواره بین المللی فجر حائز رتبه برتر شد.
رمان ‘ داس جنگ ‘، اسیر ، پس از واقعه ، سواران سرنوشت ، عصیانگر ، قفس ، زنجیرها، مرگ ارزانی برخی از کارهای این هنرمند گیلانی است .
تاکنون ۲۵ نمایشنامه از استاد منیرزاد در سطح استان و کشور به اجرا در آمده و نمایشنامه پس از واقعه این نمایشنامه نویس توسط ‘فریده توکلی’ همسر هنرمند وی کارگردانی شدهاست .
نمایشنامه های دام صیاد و رقص ماهی از وی نیز با کارگردانی بابک طاهری به زودی به روی صحنه خواهد رفت . مجموعه های تلویزیونی عکس رخ یار ، سلام دکتر ، و ‘ این باز آمده گوید راز’ از فیلمنامه های این نویسنده است که به صورت فیلم در تلویزیون به نمایش در آمده است .
رمان ‘ بی سیاست ‘ این هنرمند هم اکنون در دست چاپ است .
در این همایش شاعران پارسی گوی ، گیلکی گوی و آذری گوی از جمله پونه نیکوی ، غلامحسین ابراهیمی پرگو، علی اصغر کهن قنبریان، ذبیح الله تقی پور ، علی اکبر مرادیان گروسی ، حبیب یزدانی ، فریده توکلی ، حمیده عنایت زاده ، طاهره شارمی ، مهدی رسول زاده ، زهرا پورکار ، بهنام صداقت ، بهبود مرادی ، آرش فهمیده ، محمد تقی بارور و … به شعرخوانی پرداختند.
در پایان لوح تقدیر و هدایایی به این دو هنرمند و سایرهنرمندان شرکت کننده در همایش اهداء شد.

 

منبع: وبلاگ انزلی نیوز

بازدید:7,064بار , ارسال شده در : 21ام مهر, 1389; ساعت : 10:18 ب.ظ
تعداد نظرات : ۴
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • مائده گفته: ۱۴:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۷

    در هنرمندان انزلی نام هنرمند بزرگ و پیش کسوت، استاد بزرگوار جناب آقای غلامرضا قناعتی که استاد سازهای بادی و کلاویه ای( بالاخص آکاردئون و گارمان) می باشند جا افتاده می دانم که انزلی شهر هنر است است و اندک نیستند کسانی که نام هنرمند بر آنها نهاده شده ولی جا دارد از این هنرمند بزرگوار بیشتر بدانید و ایشان را بشناسانید.
    با کمال تشکر
    مهندس ذهیری

  • علی اصغر گفته: ۱۳:۰۰ - ۱۳۸۹/۰۸/۶

    از خانم بابایی میخوام که کمتر چاپلوسی کنند و فقط اسم رییس ارشاد و قدیمیها رو در خبر هایشان درج کنند بهتر است جوانتر ها در اخبار انزلی که جانانه برای هنر این شهر زحمت میکشند به ایران و ایرانی شناسانده بشوند نه کسایی که دیگر دم مرگ هستند و چندی دیگر بار سفر خواهند بست اخه چقدر باید از اینها گفته شود انها درست است که سرمایه ما هستند ولی دوره شان تمام شده است باید شما خانم محترم از بابک طاهری ها و هادی مقصودی ها و پونه نیکوی ها و جوانترهای هنرمندی که برای برپایی این مراسمات و بر فراز نگه داشتن پرچم هنر این شهر مبارزه میکنند در اخبار و اطلاع رسانیهایتان بنویسید نه از انانی که هفتاد هشتاد ساله میباشند و با انچه که ندارند فقط ادعا و هرس ریاست دارند
    چشمهایتان را باز کنید خواهر عزیز این کارهای شما ضربه ی محکمی به هنر چندین و چند ساله انزلی خواهد زد بگذارید همه بدانند که جوانتر های ما پر بارتر از پیرترهای ما هستند شما را بخدا ظلمی که شما به هنر و هنرمندان این شهر میکنید بدتر از دشمنی اعراب با ایران ماست
    اگاه باشید و ازاده زنده بمانید خواهرم
    مردی از تبار پیران هنرمند

  • گیتی بابایی گفته: ۲۱:۲۲ - ۱۳۸۹/۰۸/۶

    پاسخ خانم خبرنگار گیتی بابائی به آقای علی اصغر
    بزرگش ندانند اهل خرد / که نام بزرگان به زشتی برد
    نقد شتاب زده شما بر نوشته هایم را خواندم . نخست این که برخلاف شما که جوان و جویای نام هستید من مویم را در این کار سفید کرده ام . بنابر این بهتر بود که به جای اسم مستعار اسم واقعی تان را که البته نیاز چندانی هم به ذکرش نیست و کاملا روشن است می نوشتید که لا اقل می دانستم با منتقدی با دل و جرئت روبرو هستم. در ضمن سعی من همیشه بر این بوده که بر خلاف برخی که برای کسب نام به دنبال چاپلوسی و مطرح کردن خود هستند اطلاع رسانی صحیح و منصفانه داشته باشم ( که قطعا نواقص بسیاری هم در آن وجود دارد ) . دیگر این که به قول همان قدیمی ها که شما از آنها درس نگرفته اید ” مشک آن است که ببوید / نه آن که عطار بگوید ” . من در مطلبی که در مورد انتقاد نماینده هنرمندان از بی توجهی به اهل فرهنگ و هنر بود سخنان آقای مقصودیه کهن را که بر خلاف جنابعالی ادعایی ندارند و متواضعانه به فعالیت هنری ارزشمند خود مشغولند ، آورده ام و همچنین در مطلبی که در خصوص نمایش فنز نوشته ام از بازی خوب و هنرمندانه ایشان در جای خود تقدیر کرده ام . خانم پونه نیکوی هم که با اشعار زیبایش معرف حضور اهل شعر و ادب هست و نیازی به تعریف و تمجید ندارد البته من در خصوص ایشان و شعر ایشان هم چند بار مطالبی نوشته ام . می ماند آقای بابک طاهری که باید بگویم من هنرمندی به نام بابک طاهری در انزلی نمی شناسم ولی اگر ایشان هم فعالیت شاخصی انجام دهند خوشحال می شوم مانند بقیه هنرمندان در خصوص ایشان هم مطلب بنویسم . البته اگر ایشان نیازی به تعریف و تمجید خبرنگار چاپلوسی مانند مرا داشته باشند . دیگر این که آقایان رحمان زاده و حسین زاده هنوز در میانسالی بسر می برند و انشاء ا.. تا زمان بازنشستگی جوانان بسیاری را تربیت و به دنیای هنر معرفی خواهند کرد. در ضمن به شما توصیه می کنم کمی در خصوص نگارش مطالعه کنید چرا که کلمه ” مراسم ” که جمع مکسر است بار دیگر جمع بستن خطا است و یا حرص به معنی طمع و آز را به غلط هرس به معنی کوتاه کردن سرشاخه درختان ننویسید. در پایان به هیچوجه مایل نیستم که از سوی جنابعالی خواهر عزیز مورد خطاب واقع شوم فکر نمی کنید آنگونه که شما در ابتدا سخن گفته اید با این خواهر عزیز یک منافات عجیب و غریب داشته باشد. و در پایان خبرنگار آزاد است که همانگونه که خود می خواهد بنویسد و شاید به همین دلیل است که به مذاق بعضی ها خوش نمی آید.
    امضاء : خبرنگار چاپلوس

  • نام (ضروری) گفته: ۱۵:۲۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۱۵

    ajb sheroverayi!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت