نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

ﻭﻭﺯﻩ ﺩﻟﻪَ(ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺗﻮﭘﺮ)

 

ﻭﻭﺯﻩ ﺩﻟﻪَ(ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺗﻮﭘﺮ)
ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ﺑﺪﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﻣﯽ ﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ(ﺑﺎﭘﻮﺳﺖ) ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏﺟﻮﺵ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﻧﺪ ﺗﺎ ﭘﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭘﺨﺖ ﺑﺎ ﭼﺎﻗﻮﯾﯽ ﻭﺳﻂ ﺁﻧﺮﺍ ﺧﺎﻟﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺑﺪﺍﻥ ﻧﻤﮏ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺳﺮﺥ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪ .

ﺳﭙﺲ ﮔﺮﺩﻭﯼ ﮐﻮﺑﯿﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﭘﯿﺎﺯ ﺧﻮﺭﺩ ﮐﺮﺩﻩ ﻗﺎﻃﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﯾﮏ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﺍ ﺗﮑﻪ ﺗﮑﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﮐﻮﺑﻨﺪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﮐﺎﻣﻼً ﻟﻪ ﺷﺪ ﺑﻪ ﺍﻧﺪﺍﺯﮤ ﺩﻟﺨﻮﺍﻩ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺭُﺏ ﺁﻟﻮﭼﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯽﮐﻨﻨﺪ . ﻭ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍ ﺩﺍﺧﻞ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺑﺮﻧﺞ ﻣﯽ ﺧﻮﺭﺩﻧﺪ.

.

تهیه و تنظیم : مهدی پور (وبلاگ نصیرمحله)

بازدید:2,631بار , ارسال شده در : 5ام اردیبهشت, 1395; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت