نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۱۴ آذر ۱۳۹۵
بازدید امروز : 1568
بازدید دیروز : 2536
تعداد نظرات : 3276
تعداد مطالب امروز :1 عدد
تعداد مطالب : 1741
کل بازدیدها : 8422193
خروجی فید امروز : 30
ورودی گوگل امروز : 73
افراد آنلاین :14 نفر

مواد لازم:

اسفناج ،برگ چغندر،گشنيز، تره ،جعفري ،شويد: 1 کيلو (مقدار اسفناج ازهمه بيشتر باشد)

برنج : 2 قاشق غذاخوري

آب :1 پيمانه

آب غوره يا آب نارنج: 1 تا 1/5 ليوان

نعنا وخالواش تازه: 1 پيمانه

سير: 1 بوتهء کوچک

نمک ، فلفل ،دارچين و زردچوبه: به دلخواه

روغن: 1/2 پيمانه

تخم مرغ: 2 تا3 عدد

 

 

طرز تهيه:

سبزي ها را پاک کنيد و بشوييد .پس از اينکه کمي آب آنها رفت، همه را خرد کنيد، ولي لازم نيست خيلي ريز شود.

برنج را بشوييد و مدت کمي خيس کنيد. برنج و سبزي هاي خرد شده را در قابلمه اي با ظرفيت مناسب يا در ظرف سنتي گيلان(گمج)بريزيد و با يک پيمانه آب بپزيد.

بعداز پختن سبزي، چاشني اين غذا يعني آب غوره يا آب نارنج را اضافه کنيد و صبر کنيد تا کمي با هم بجوشند. اگر ترشي غذا کم بود ، باز هم به آن چاشني اضافه کنيد تا به اندازه کافي و دلخواه ترش شود.

نعنا، خالواش وسير پوست کنده را خرد کنيد و در تابه اي همراه نمک ، فلفل ،دارچين وزردچوبه در روغن فراوان ، کمي سرخ کنيد . اين مخلوط را به سبزي و برنج پخته اضافه کنيد تا با هم بپزند.

تخم مرغ ها را درظرفي بشکنيد و با چنگال کمي بزنيد. سپس تخم مرغ ها را روي مخلوط سبزي ها و برنج بريزيد.

زماني که تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنيد وبه آن فلفل و دارچين بيفزاييد. وقتي همه مواد خوب پخت وخورش به روغن افتاد ، غذا آماده است.

نکته:

1- به جاي آب غوره و آب نارنج مي توان از آب انار ترش هم استفاده کرد، ولي دراين صورت رنگ خورش تيره مي شود.

2-براي پوست کندن سير کمي آن را در آب سرد بگذاريد تا پوست آن به راحتي جدا شود و بعد با چاقو يا هر وسيله ديگري آن را خرد و له کنيد.

3-خالواش نوعي سبزي معطر و محلي است که بايد در سفرهايتان از استان گيلان تهيه کنيد.

4-اگر از نعنا و خالواش خشک استفاده مي کنيد ، کمي آنها را خيس کنيد وبعد با سير سرخ کنيد./

آموزش طبخ: مريم جدي
عكس: مبعث فدایی

بازدید:13,612بار , ارسال شده در : ۷ام آذر, ۱۳۹۱; ساعت : ۶:۵۰ ق.ظ
تعداد نظرات : ۳
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • منیر گفته: ۲۲:۲۶ - ۱۳۹۱/۰۹/۸

    سلام.
    ممنون از این که طرز تهیه غذاهای محلی را بی هیچ چشم داشتی آموزش می دهید، عالی بود.
    متشکرم

  • میگل گفته: ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۸

    ترش تره دستورش اینه
    آشنایی با روش تهیه ترش تره – غذای محلی شمالی

    تغذیه > غذای اصلی – همشهری آنلاین:
    برای آشنایی شما با یکی از غذاهای محلی کشورمان، طرز تهیه غذایی به نام “ترش تره” را که مربوط به بخش شمالی کشور است، به شما آموزش می دهیم.
    مواد لازم:

    سبزی: (جعفری، گشنیز، اسفناج ، تره، چغندر) یک کیلو

    برنج: نصف لیوان

    آرد برنج: ۱۰۰ گرم

    سیرخام: ۱ بوته

    تخم‌مرغ: ۳ تا ۴ عدد

    ترشی: (آب نارنج یا آب انار) به مقدار دلخواه

    نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار کافی

    طرز تهیه:

    نصف لیوان برنج را از قبل خیس کنید.

    ابتدا سبزی‌ها را ریز خرد کنید در قابلمه بریزید.

    سپس برنج خیس خورده و یک لیوان آب را به سبزی خرد شده اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت بگذارید تا سبزی و برنج کاملاً بپزند.

    سیر را خرد کرده و با زردچوبه و روغن سرخ کنید و همراه با کمی نمک و فلفل، به مواد داخل قابلمه اضافه نمایید.

    مقداری آرد برنج را در ترشی مورد علاقه خود (آب نارنج یا آب انار) حل کرده و به تدریج به خورش اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورش می‌شود.

    در پایان تخم‌مرغ‌ها را اضافه نمایید.

    غذا آماده‌ی سرو است.

  • میگل گفته: ۲۳:۲۶ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۸

    اینم خوب بود

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    شبکه های اجتماعی کرکان
    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    آرشیو ماهانه

    برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید