نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

روستای گورد تا قبل از سال ۱۳۷۴ یا ۷۵ جزء استان قزوین و شهرستان الموت غربی بود ولی از آن به بعد تغییر استان داد و الآن در منطقه عمارلو شهرستان رودبار و استان گیلان قرار دارد. این روستا در دهه قبل حدود ۵۰ خانوار ثابت بود ولی به خاطر مشکلات فراوان موجود در روستا٬ هر ساله چند خانوار به از این روستا کوچ کرده و به شهر قزوین یا روستای ناصرآباد و یا محمود آباد (هر دو واقع در نزدیکی قزوین) کوچ کردند و در حال حاظر جمعیت کمی از مردم روستای گورد به طور ثابت در روستا هستند.

نزدیکترین شهر بزرگ به روستا قزوین با تغریبا ۲:۳۰ دقیقه مسافت هست (دقیقا نمیدونم چند کیلومتر)

با این اوصاف لابد متوجه شدید که کشش مردم کاملا به سمت قزوین هست و این چیزیه که از قبل بوده .

در مورد مردم روستا باید بگم که این روستا از چند طایفه کرد(لک) یارکه سلخوری و تات زبان (البته نه تاتی تاکستانی) بابایی٬ جعفری ٬ طالبی و رحیمی تشکیل شده است و روستا با این شکل در این محل در اوایل همین قرن صورت گرفته و قبلا هر طایفه ایی در یک محلی سکونت داشته و ییلاق و قشلاق هم صورت میگرفته ولی قدمت زندگی در این روستا خیلی زیاد هست که بنده اطلاعات چندانی از آن ندارم.

نزدیکترین روستاها به گورد روستاهای گشنه رود ٬  ذکابر٬  گیگاسر ٬  گردلات ٬  دیرینک  و میانه هست که نسبتهای خویشاوندی در بین مردم این روستا ها شکل گرفته و همین باعث نزدیکتر کردن  مردم این روستا ها به هم شده است.

همه مردم این روستا شیعی مذهب هستند و خیلی هم به اهل بیت عصمت و طهارت عشق میورزند. و بسیار هم مشتاق زیارت امام زاده ها و بخصوص حرم اهل بیت(ع) هستند. در این روستا یک امامزاده به نام سلیمان هست که ۶ یا ۷ کیلومتری روستا قرار دارد.

این روستا شامل سه ناحیه آب و هوایی متفاوت هست یعنی آب و هوای کاملا سرد در ییلاق روستا که به خاطر بلندی کو ه انگل میباشد.

آب و هوای گرم واقع در حوزه رودخانه شاهرود (طارم)

و همچنین خود محل گورد یعنی جایی که خانه های روستا در آنجا مستقر هستند بین ییلاق و طارم هست.

متاسفانه با وجود این وضعیت هم آب کشاورزی روستا بسیار ناچیز بوده و مردم امید چندانی که کشاورزی در این روستا ندارند.البته کشاورزی به صورت دیمی از قبیل کاشت گندم٬  جو و عدس و حتی چند سال قبل نخود صورت میگیرد .و در این چند سال اخیر هم مردم روستا تازه یادشان افتاده که رودخانه شاهرود هم هست و به لطف این رودخانه کشاورزی رونق بهتری گرفته و محصولات دیگری شامل برنج٬  لوبیا و هم کشت میشود

.

منبع: govard.persiangig.com

گردآوری: سایت کرکان بندرانزلی

بازدید:4,025بار , ارسال شده در : 24ام مرداد, 1391; ساعت : 6:34 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت