نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 پل آهنی شلمان ( آهن پورد )

 

رودخانهٔ «شلمان رود» از کوه‌های البرز ناتشکوه سرچشمه گرفته و با گذر از مناطق کوهستانی و جلگه‌ای، از جمله شلمان، سرانجام به دریای خزر می‌ریزد. این رود، شلمان را به دو بخش شرقی و غربی تقسیم کرده‌است.

درزمان رضاشاه پلی فلزی برروی این رودخانه احداث گردید که توسط مهندسین آلمانی و روسی طراحی شده بود ومیتوان گفت یکی از نماد های شهر شلمان همین پل شلمان
می باشد .

عریض بودن این پل نشان از دوراندیشی سازنده آن دارد که طی سنوات گذشته انجام گرفت تا مسافران به راحتی و با امنیت بیشتر بتوانند در این مسیر تردد نمایند.

متاسفانه شهرداری شلمان هیچ کاری در راستای زیبا سازی این پل انجام نداده و پل را به حال خود رها ساخته در حالی که می توان از این پل به نحو احسن در زیبا سازی شهر استفاده نمود تا علاوه بر تغییر نگرش مسافران و شهروندان نسبت به پل شلمان تنها با یک کاربرد آن هم فقط تسهیل در رفت و آمد وسایل نقلیه ، این پل را به یک جلوه بصری برای شهر شلمان تبدیل کرد. حد اقل کار ممکن نیز ، نور پردازی پل است که هزینه چندانی را نیز در بر نمی گیرد.

منبع سایت شلمان
گردآورنده افسانه امانی

بازدید:3,831بار , ارسال شده در : 18ام بهمن, 1392; ساعت : 5:52 ق.ظ
تعداد نظرات : ۲
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • دهباش گفته: ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۸

    سلام دوست گرامی
    مطالب شما مثل همیشه جذاب و مفید است.
    در مورد برف و وضعیت منطقه هم لطفا اطلاع رسانی کنید.
    کارکرد شبکه های اجتماعی و سایتها و وبلاگها در شرایط بحرانی بسیار بالاست و در جلب کمک می تواند خیلی موثر باشد.
    موفق باشید

  • اسماعیل آذرهوش شلمانی گفته: ۲۱:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۸

    مطالب نوشته شده در خصوص پل آهنی شلما ن جامع و کامل نمی باشد خانم افسانه امانی اطلاعات در خصوص افتتاح پل توسط رضا شاه ر انوشته ای درخصوص آقای اسپرجانی که به عنوان نماینده شاه و مشاور و هماهنگ کننده د ر خصوص ساخت پل و با آلمانی ها بود چیزی نگفته ای به هر حال جالب بود
    شلمان آثار تاریخی زیاد ی دارد مسجد جامع حسنی – ساختمان تحویلداری درخت شمشاد بزرگ در بیجار پشت محله – آستانه شلمان مسجد چهارده معصوم بیجار پشت محله و . . . .

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت