نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲۲ آذر ۱۳۹۷
بازدید امروز : 1165
بازدید دیروز : 1994
تعداد نظرات : 3436
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1798
کل بازدیدها : 633580
خروجی فید امروز : 13
ورودی گوگل امروز : 5
افراد آنلاین :7 نفر

خواص سیر – آنتی بیوتیک طبیعی

محققان معتقدند ماده اصلی موجود در سیر برای مقابله با مسمومیت غذایی، قوی تر از ۲ نوع آنتی بیوتیک رایج است. به نقل از سایت«هلث نیوز» نتایج آزمایش ها نشان می دهد، ترکیبی به نام «دیالیل سولفید» نه تنها از «اریترومایسین» و «سیپروفلوکساسین»، ۲ نوع آنتی بیوتیک قوی تر است بلکه در کمترین زمان تاثیر خود را می گذارد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از روزنامه خراسان ؛ با کشف این خاصیت می توان آمار مسمومیت غذایی کامپیلوباکتر ناشی از گوشت خام را کاهش داد.

 به گفته محققان، سیر باکتری های بیماری زا را در محیط و مواد غذایی کاهش می دهد.«کامپیلوباکتر» شایع ترین علت مسمومیت غذایی باکتریایی در جهان است و علایم آن شامل اسهال، شکم درد، تب و گرفتگی عضله می باشد.

 

گردآورنده: سایت کرکان بندرانزلی

www.karkan.ir

بازدید:2,510بار , ارسال شده در : ۹ام خرداد, ۱۳۹۱; ساعت : ۷:۵۹ ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید