نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

گیل زاد متولد ۱۳۱۵ انزلی که اکنون ریاست هیات بسکتبال انزلی را به عهده دارد ُ  علاوه بر بسکتبال در رشته های والیبال ، فوتبال، دو و میدانی ، شنا ، واترپلو، ، نجات غریق ، کشتی و بوکس دارنده عناوین قهرمانی است .
وی نخستین عنوان قهرمانی اش را در سن ۱۸ سالگی یعنی سال ۱۳۳۳ در مسابقات شنای قهرمانی کشور در یکهزار و ۵۰۰ متر کرال سینه کسب کرد.
سپس در سال ۱۳۳۷ برای شرکت در تیم ملی بسکتبال کشور از وی دعوت به عمل آمد.
گیل زاد همچنین در تشکیل تیم واترپلو انزلی در سال ۱۳۳۳ نقش مهمی داشت.
این ورزشکار در ۲۳ سالگی ( سال ۱۳۳۸ ) قهرمان بوکس کشور شد و یک سال بعد عنوان قهرمانی کشتی آموزشگاههای کشور را بدست آورد.

وی در کنار این ورزشها کاپیتانی تیم بسکتبال شهرستان را به عهده داشت و در طول این سالها چندین عنوان قهرمانی مسابقات بسکتبال آموزشگاههای کشور را کسب کرد.
او سال ۱۳۳۹ به عنوان کاپیتان ، تیم والیبال استان گیلان را همراهی کرد و در مسابقات فوتبال آموزشگاههای کشور نیز همراه تیم اعزامی به عنوان قهرمانی مسابقات دست یافت .
گیل زاد در سالهای ۱۳۳۸ تا ۱۳۴۰ در رشته دو و میدانی در پرش ارتفاع به عنوان قهرمانی رسید و سال ۱۳۴۰ دیپلم نجات غریق را نیز کسب کرد.
این ورزشکار بین سالهای ۱۳۴۴ تا ۱۳۴۷ به عنوان مربی تیم بسکتبال انزلی فعالیت کرد .
گیل زاد در پرونده ورزشی خود بازی در باشگاه بوستان ورزش تهران و باشگاه شاهین را نیز دارد.
سال ۱۳۴۷ وی در صنایع چوب گیلان مشغول به کار شد و سرپرستی دو هزار و ۵۰۰ نفر از کارکنان این شرکت را نیز برای آموزشهای ورزشی به عهده گرفت .
این ورزشکار نخبه در سالهای ۸۵ ، ۸۶ و ۸۷ در مسابقات پیشکسوتان در رشته شنا به مقام دوم کشوری دست یافت .
این قهرمان پیشکسوت با تجربه در زمینه های ورزشی مختلف با تاکید بسیار بر اهمیت ورزش آموزشگاهها گفت : زمانی ورزش آموزشگاهها جزء تربیت بدنی بود و معلمان ورزش در اختیار تربیت بدنی بودند و از همانجا ورزشکاران خوبی به تیم ملی راه می یافتند.
گیل زاد ، جدا کردن ورزش آموزشگاهها از تربیت بدنی را به ضرر ورزش کشور دانست و توصیه کرد این دو بار دیگر با هم ادغام شوند.
این ورزشکار کشورمان همچنین خصوصی نمودن ورزش را کاملا غلط و مضر به حال ورزش و سلامت جامعه دانست و تاکید کرد :ورزش باید رایگان باشد تا همگان بتوانند به آن بپردازند .
گیل زاد متذکر شد: با توجه به موثر بودن ورزش در امر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی و همچنین مقابله تهاجم فرهنگی باید به ورزش و فراهم کردن امکانات رایگان ورزش برای نوجوانان و جوانان و همه اقشار توجه خاصی شود.
وی عشق به ورزش و قدرت بدنی را عامل روی آوردن خود به رشته های مختلف ورزشی خواند اما تشویق ورزشکاران و قهرمانان توسط مردم انزلی را نیز در رشد ورزش این شهر بسیار موثر دانست و گفت : مردم انزلی قهرمان پرورش می دهند.
نوشته: گیتی بابایی
منبع: وبلاگ اخبار انزلی
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • احمدخانیکی گفته: ۱۲:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۸

    از این رکوردهای ملی که ذکر کرده اید
    در تاریخچه ورزش کشور سابقه ای وجود ندارد
    چه اسناد
    و
    چه نشریات

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت