نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲۶ آذر ۱۳۹۷
بازدید امروز : 769
بازدید دیروز : 1573
تعداد نظرات : 3436
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1798
کل بازدیدها : 640818
خروجی فید امروز : 14
ورودی گوگل امروز : 3
افراد آنلاین :7 نفر

تهیه کویی تره

 

 

کویی تره یکی از چندین غذای سنتی و محلی استان گیلان است.
مواد لازم

کدو حلوایی: نصف عدد

سیر: سه حبه

گردو: ۱۵۰ گرم

رب انار و رب گوجه‌فرنگی و شکر: از هر کدام دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب: به میزان لازم

طرز تهیه

* سیر را له و با روغن سرخ کنید.

* بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید.

* گردوی ساییده‌شده، رب انار، رب گوجه‌فرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید.

* کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید.

کویی تره – غذای محلی گیلان

منبع: ashpazonline.com

بازدید:1,324بار , ارسال شده در : ۲۲ام بهمن, ۱۳۹۴; ساعت : ۱۱:۴۶ ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید