نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۱۱ مرداد ۱۳۹۳
بازدید امروز : 904
بازدید دیروز : 5589
تعداد نظرات : 2291
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1472
کل بازدیدها : 5101439
خروجی فید امروز : 23
ورودی گوگل امروز : 146
افراد آنلاین :4 نفر

 کال کباب (www.karkan.ir)

 

 

کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود. این پست خوشمزه که می بینین یه “مزه” گیلانی هست که واقعا هم خوشمزه ست..یعنی بیست!! از دست دادنی هم نیست !!!
کال کباب که البته اسم دیگه اش هم ناز خاتون(شرق گیلان) هست رو را با کته و ماهى شور تا باقالی قاتق و ترشه تره و پلا کباب و چغرتمه….سرو میکنن .واااااای ما که خالی خالی هم می خوریم و عاااااشقشیم .. بعضی‌ها هم از ان به جای ترشى در کنار سایر عذاها استفاده می‌کنند. اگر بخواهید این غذا را برای دو نفر درست کنید؛ باید به شرح زیر عمل کنید:

مواد لازم:

- بادنجان درشت ۴ عدد
- آب انار ترش با آب غوره یا دانه انار: نیم فنجان
- سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و چوچاق ریز شده تازه یا خشک: ۱ قاشق غذاخورى
[سبزی‌های معطر مثل خلواش، چوچاق که خاص شمال ایران است؛ همه جا نیست و بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید]
- سیر، نیم بته
- نمک و فلفل به اندازه کافى
- مغز گردوى سائیده شده ۷۵ گرم

طرز تهیه:

بادنجان‌ها را از وسط چاک بدید و روى آتش زغال یا در فر (۳۵۰ درجه) کباب کنید. برای اینکه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید. بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌کار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا کنید. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا کنید. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌کوب له کنید.
اگه انار ترش محلی دارین که چه بهتر .. حتمااا توش بریزین ..
اگه هم ندارین آب انار کافیه….من که هر دو رو ریختم..حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بکوبید. بروید سراغ سبزى‌هایی که شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم کاملا خرد کنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمک، فلفل و مغزگردو را با هم مخلوط کنید.

.

گردآورنده:افسانه امانی

منبع: سایت کرکان بندرانزلی

بازدید:3,382بار , ارسال شده در : ۱۲م خرداد, ۱۳۹۲; ساعت : ۶:۴۵ ق.ظ
تعداد نظرات : ۲
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • امیرپیام نجفی زاده گفته: ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۲۰

    چندین بار خوردم واقعا معرکه اس. اما خودم تا حال درست نکردم . با این دستور پخت شما تصمیم گرفتم آخر همین هفته خانمم رو سورپرایز کنم و براش درست کنم. چه کنیم دیگه گیلانی هستیم و زن دوست…بماند که زن دوستی رو یه چیز دیگه هم میگن. :)

  • حسین حقگو گفته: ۲۱:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۹

    برای تهیه ی پودر چوچاق ، به لاهیج مارکت بروید .
    لاهیج مارکت دات آی آر

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    کمک های مالی و نذورات
    شماره حساب : ۰۳۳۲۶۹۱۰۵۷۰۰۷
    شبا:IR450190000000332691057007
    نام بانک : صادرات
    نوع حساب : سپهر
    بنام: مسجد امام سجاد (ع) کرکان
    تماس مستقیم بارئیس هیئت امناء
    اقای نقی لطفی:     09124360129
    بازدید شده امروز
    محبوب ترین مطالب

    برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید