نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۳۱ خرداد ۱۳۹۷
بازدید امروز : 605
بازدید دیروز : 1302
تعداد نظرات : 3425
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1798
کل بازدیدها : 373746
خروجی فید امروز : 14
ورودی گوگل امروز : 7
افراد آنلاین :4 نفر

 

 

 

طرز تهیه:

برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌تکه کرده و در پیاز رنده‌شده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز کباب کنید.

 

نکته:

این غذا همراه دوغ محلی خورده می‌شود.

در ظرف‌های جداگانه مخلفات این غذا را بچینید.

 

اشپل شور

ماست چکیده

کره محلی

زیتون

باقلای خیس‌شده

پیاز

 

منبع: سایت کرکان بندرانزلی ( Www.Karkan.Ir )

بازدید:7,468بار , ارسال شده در : ۱۰ام تیر, ۱۳۹۰; ساعت : ۹:۲۴ ب.ظ
تعداد نظرات : ۳
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • مریم گفته: ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱

    سلام.
    خسته نباشید
    چقدر خوشمزه است این پست شما….
    بابا نکنید این کارا رو… اشتهای مردمو باز می کنید…
    ممنون و شاد باشید

  • علی حسن نژاد گفته: ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳

    دم شما گرم

  • sogand گفته: ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۲

    salam
    khaste nabashid
    khayli ali bod
    bekhosos ghesmt marbot be ghazahaye mahali
    mamnon mofagh bashid

  • جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    شبکه های اجتماعی کرکان

    شماره تلفن تلگرام :0016624759892

    دانلود آهنگ گیلکی در کانال کرکان
    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    آرشیو ماهانه

    برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید