نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

 

 

طرز تهیه:

برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌تکه کرده و در پیاز رنده‌شده همراه نمک و فلفل به مدت دو ساعت بگذارید در یخچال بماند بعد گوشت را به سیخ زده و روی ذغال یا اجاق‌گاز کباب کنید.

 

نکته:

این غذا همراه دوغ محلی خورده می‌شود.

در ظرف‌های جداگانه مخلفات این غذا را بچینید.

 

اشپل شور

ماست چکیده

کره محلی

زیتون

باقلای خیس‌شده

پیاز

 

منبع: سایت کرکان بندرانزلی ( Www.Karkan.Ir )

بازدید:9,211بار , ارسال شده در : 10ام تیر, 1390; ساعت : 9:24 ب.ظ
تعداد نظرات : ۳
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • مریم گفته: ۱۷:۰۲ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۱

    سلام.
    خسته نباشید
    چقدر خوشمزه است این پست شما….
    بابا نکنید این کارا رو… اشتهای مردمو باز می کنید…
    ممنون و شاد باشید

  • علی حسن نژاد گفته: ۰۸:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۴/۱۳

    دم شما گرم

  • sogand گفته: ۰۷:۲۹ - ۱۳۹۰/۰۵/۲۲

    salam
    khaste nabashid
    khayli ali bod
    bekhosos ghesmt marbot be ghazahaye mahali
    mamnon mofagh bashid

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت