نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

به گزارش خبرگزاری فارس از صومعه‌سرا، علی قربانی در حاشیه بازدید از وضعیت دفن زباله‌های این شهرستان به خبرنگار فارس اظهار داشت: در حوزه شهری با همکاری شهرداری مشکلی در دفن زباله‌ها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه بیشترین مشکل جمع‌آوری و دفن زباله‌های صومعه‌سرا در بخش روستایی است، افزود: این امر به دلیل عدم هوشیاری و آگاهی بخشداران، دهیاران و مردم روستایی است.
به گفته قربانی به دلیل امکانات محدود، برخی روستائیان زباله‌های خود را در حاشیه راه‌ها یا رودخانه‌ها می‌ریزند که به لحاظ زیست‌محیطی پیامدهای مخربی در پی دارد.
رئیس اداره محیط زیست صومعه‌‌سرا با اشاره به اینکه در حال حاضر در جستجوی جایگاه مناسبی در خارج از حوزه شهری برای دفن یا سوزاندن زباله‌های روستایی هستیم، تصریح کرد: داشتن چشم‌انداز مناسب، فاصله‌ها با صنایع و واحدهای مسکونی، سطح آب زیرزمینی و … از مشخصه‌های این منطقه است.
وی ادامه داد: زباله‌های پزشکی و عفونی دهیاری‌ها و خانه‌های بهداشت هر روستا نیز مجهز به زباله‌سوزهای عفونی می‌شوند تا پیشگیری‌های لازم به عمل آید.
قربانی با اشاره به ضرورت از بین بردن زباله‌های پزشکی، گفت: صومعه‌سرا پیشگام در عرصه‌های مدیریت و مقابله با آلودگی‌های زباله‌های عفونی و پزشکی در سطح گیلان است.
رئیس اداره محیط زیست صومعه‌‌سرا با توجه به فصل تابستان و آغاز سفرهای تابستانی، از تمام شهروندان حوزه شهری و روستایی خواست از ریختن زباله در حاشیه رودها و جاده‌های اصلی خودداری کرده و با ایجاد جلوه‌های زشت طبیعی مانع از سفر گردشگران نشوند.
وی با اشاره به زباله‌های شهری و روستاهای بخش مرکزی صومعه‌سرا خاطرنشان کرد: روزانه از طرف شهرداری حدود ۴۲ تن زباله تحویل کارخانه کمپوست رشت می‌شود اما تعدادی از روستاهای بخش مرکزی در حال حاضر با مشکل عدم برنامه‌ریزی صحیح در مهار زباله‌های خود مواجه هستند.
قربانی با تاکید بر عملیات تفکیک زباله‌های تر از خشک توسط شهروندان و خانواده‌ها تصریح کرد: صومعه‌سرا تا سال ۹۲ مهلت دارد تمام زباله‌های خود را از مبدأ تفکیک کند.
رئیس اداره محیط زیست صومعه‌‌سرا اظهار داشت: با همکاری دانشجویان این شهرستان لوح‌های فشرده‌ای با مضمون آموزش افراد در تفکیک زباله‌ها طراحی شده است تا میزان سطح آگاهی افراد از باله‌ها و طریقه جداسازی آن ارتقا یابد.

 

منبع: فارس نیوز

بازدید:4,199بار , ارسال شده در : 15ام تیر, 1389; ساعت : 8:09 ب.ظ
تعداد نظرات : ۱
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • آموزش asp.net گفته: ۱۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۰۲/۱۵

    با سلام و تشکر از سایت فوق العاده شما.سایت شمارو به همه دوستان معرفی کردم.

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت