نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

علی پورباقری گفت: ۷۸ گونه پرنده در تالاب انزلی شناسایی شده که ۳۳ گونه آبزی و مهاجر و ۴۵گونه در جنگلهای اطراف زندگی می کنند.

این استاد دانشگاه های گیلان، اظهار داشت: عقاب دریایی دم سفید، قو، غاز، اردک، باکلان و همچنین ماهی سفید، اردک ماهی کپور و شاه کولی از مهمترین گونه های پرندگان و آبزیان این مجموعه است.

وی، تنوع گونه ای تالاب انزلی را بی بدیل دانست و افزود: این تالاب زیستگاه مناسبی برای زمستان گذرانی و جوجه آوری پرندگان آبزی است.

پورباقری همچنین بیان داشت: تالاب انزلی با مساحت ۱۵ هزار هکتار مجموعه ای از تالابهای طبیعی آب شیرین است که از ۱۱ رودخانه حوزه آبریز ۳۸۰ هزار هکتاری خود تغذیه و توسط چهار آبراه به دریای خزر متصل می شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه این تالاب جزء تالابهای کم عمق آب شیرین است، عنوان کرد: حداکثر عمق آب تالاب در فصل بهار به ۵/۲ مترمی رسد که به دلیل نوسانات سطح آب دریای خزر این عمق متغیر خواهد بود.
پورباقری در ادامه با اشاره به خطرات و عوامل تهدید کننده این تالاب بیان داشت: فرسایش خاک بالا دست حوزه، گسترش ساخت و ساز منازل مسکونی و ویلا سازی در زمین های اطراف، ورود پساب فاضلابهای شهری و صنعتی از عوامل زمینه ساز بروز مشکلات و خطرات تهدید کننده این تالاب بین المللی است.

وی یادآور شد: به رغم سرازیر شدن بخش وسیع فاضلابهای تصفیه نشده شهر رشت و سایرآبادی های اطراف به سوی تالاب انزلی، مازاد مصرف کود و سم در اراضی کشاورزی حاشیه تالاب نیز بر آلودگی آن می افزاید.

پورباقری اجرای پروژه کنارگذر انزلی را یکی ازمهمترین مشکلات تالاب یاد کرد و افزود: با توجه به اینکه تالابها اکوسیستم های حساسی هستند که بروز هرگونه مشکلاتی می تواند صدمات جبران ناپذیری برای همه ساکنان کشور و حتی دیگر کشورهای جهان به همراه داشته باشد.

 

منبع:خبرگزاری مهر

بازدید:5,988بار , ارسال شده در : 28ام خرداد, 1389; ساعت : 2:29 ب.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت