نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۱ آذر ۱۳۹۶
بازدید امروز : 1006
بازدید دیروز : 2853
تعداد نظرات : 3398
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1792
کل بازدیدها : 9769015
خروجی فید امروز : 23
ورودی گوگل امروز : 11
افراد آنلاین :7 نفر

نانوایی هنراست ، این اعتقاد را ” حسین صدیق نژاد” صاحب نانوایی نمونه شهرستان انزلی نه تنها با انتخاب نام ” برکت خدا” برای نانوایی خود ، بلکه با قدر نهادن و رعایت بهداشت و کیفیت این قوت غالب به اثبات رسانده است .
صدیق نژاد که قبل از بازنشستگی و اقدام به تاسیس نانوایی ، 9سال دبیر شورای آرد و نان فرمانداری انزلی و دبیر نمونه آرد و نان استان گیلان بود ، اکنون تجربیاتش را در این نانوایی نمونه به عرصه ظهور رسانده است .
تجربیاتی که علاوه بر رعایت بهداشت کامل نانوایی ، استفاده از دیگ استیل برای جلوگیری از خوردگی آلمینیوم ، نصب توری بر روی دیگ خمیرگیر ، بهداشت و سلامت محیط و کارکنان به موارد فرهنگی نیز توسعه یافته است.
صدیق نژاد احترام خود به مشتری را با فراهم کردن مکان مناسب برای انتظار از طریق نصب سایه بانی عریض و حفظ مشتریان از آفتاب و باران ، قراردادن نیمکت ویژه خانمها و آقایان و خوش فکری و فرهنگ دوستی اش را با تهیه یک کتابخانه کوچک و کتابهای جیبی و نشریه ، نصب تابلوی اعلانات و الصاق پندهایی از بزرگان بر آن نشان داده است .
وی که از حافظان سلامت محیط زیست شهرش نیز بشمار می رود با هزینه شخصی حدود یکهزار ساک پارچه ای ویژه نان مزین به جمله ” نان همیشه در فرهنگ ما نشانه ای از یمن و برکت الهی است ” تهیه و بین مشتریان و دوستان توزیع کرده .
وی برای جلوگیری از اسراف و هدر رفت نان حتی به جای یک نانی که به طور معمول نانواها بر سر در مغازه نصب می کنند از تابلوی یک نان بربری استفاده کرده است .
این شهروند نمونه در اعیاد با پخش شیرینی و گاه برگزاری جشنی کوچک و صمیمی در فضای سبز نزدیک نانوایی اش و در شهادتها با نصب پرچم سیاه و ظرفی خرما فرهنگ حرمت گذاری به ائمه را حفظ می کند.
صدیق نژاد از سالهایی یاد می کند که بعنوان دبیر شورای آرد و نان برای نانوایان مراسم ترتیب داده و علاوه بر فرهنگ سازی به شادمان ساختن خانواده نانوایان و ایجاد انگیزه در آنان پرداخته بود.
این کارشناس بازنشسته فرمانداری که اکنون خود آستینها را برای تهیه نان مرغوب برای مردم شهرش بالا زده خواستار بهبود کیفیت آردهای توزیعی است .
صدیق نژاد می گوید با این افزایش نرخ آرد ، مایه خمیر، برق، آب ، گاز ، بیمه و حقوق کارگر یا باید نرخها نیز توسط خود نانوا اعلام شود و یا اگر از سوی دولت نرخ داده می شود یا هزینه های مصرفی برای نانوایی ها مطابقت داشته باشد.
او معتقد است نانوایی هنر است ولی برای این که نانوایان بتوانند هنرمندانه از آرد و آب قوتی سالم و خوشگوار و مغذی برای مردم فراهم کنند باید به این بخش مهم تولیدی و خدماتی توجه ویژه شود.
ارائه بسته های تشویقی برای این نانوای نمونه می تواند در ایجاد انگیزه تهیه نان با کیفیت و سالم به مردم موثر باشد.

 

گردآورنده: خانم گیتی بابائی ( خبرنگار)

بازدید:3,595بار , ارسال شده در : ۱۰ام خرداد, ۱۳۹۰; ساعت : ۹:۰۲ ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان

شماره تلفن تلگرام :0016624759892
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید