نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۴ مرداد ۱۳۹۳
بازدید امروز : 2328
بازدید دیروز : 8717
تعداد نظرات : 2287
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1471
کل بازدیدها : 5057140
خروجی فید امروز : 30
ورودی گوگل امروز : 121
افراد آنلاین :14 نفر

 

مواد لازم برای ۶ نفر:

- گوشت چرخ کرده؛ یک کیلوگرم-
پیاز؛ ۳۰۰ گرم-
زعفران ساییده شده؛ یک قاشق چای‌خوری-
نمک و فلفل؛ به مقدار کافی

روش پخت:

۱ - ابتدا کاسه بزرگی آماده کرده و پیازها را پس از پوست کندن و شستن با رنده ریز در آن رنده کنید.

نکته:

اگر پیاز آب انداخت با دست پیاز رنده شده را بچلانید و آب اضافی آن را خالی کنید.
۲ - گوشت چرخ کرده را همراه با نمک و فلفل به پیاز رنده شده اضافه کنید. زعفران ساییده شده را نیز در کمی آب‌جوش حل کرده و در این مخلوط گوشتی بریزید و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب حالت چسبنده پیدا کند. سپس مخلوط گوشتی را به مدت ۲ تا ۳ ساعت در یخچال قرار دهید.
۳ - برای سیخ کردن کباب هم مقدماتی لازم است. ابتدا در کاسه کوچکی مقداری آب سرد بریزید و کنار دست‌تان قرار دهید. حالا پیش از برداشتن مایه کباب دست‌تان را در آب خیس کرده، یک مشت از مایه را بردارید و به شکل دوک درآورید؛ سپس همان‌طور که مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سیخ را روی مایه دوکی بگذارید و شروع به پوشاندن سطح سیخ با مایه کباب کنید. در پایان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو کنید و روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند. حالا ابتدا و انتهای کباب را به سیخ بچسبانید و کناری بگذارید. همین کار را درباره همه مواد و سیخ‌ها انجام دهید. سپس آتش را بر پا کرده، سیخ‌ها را روی آن قرار دهید. فقط به خاطر داشته باشید که ابتدا باید آتش را مرتب باد بزنید تا گوشت خودش را بگیرد. وقتی گوشت کمی برشته شد، دیگر باد زدن لازم نیست. نکته۱: گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنید یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله به‌تنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمت‌های خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست. نکته ۲: با وجود اینکه طبق این دستور دیگر نباید نگران ریختن کباب باشید ولی برای اطمینان بیشتر یکی دو تخم‌مرغ به مایه کباب اضافه کنید. نکته ۳: برنج این چلوکباب را هم به‌صورت جداگانه در قابلمه یا پلوپز آماده کنید.

منبع:سایت ایران شف

بازدید:28,415بار , ارسال شده در : ۱۴م مرداد, ۱۳۸۹; ساعت : ۴:۲۱ ق.ظ
تعداد نظرات : ۷
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • محمد گفته: ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۸

    با تشکر از توضیحات ارائه شده ، من میرم که امتحان کنم

  • محسن گفته: ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۹

    آقا شیمی قربان !بدون مرغانه بهتره !

  • امیررضا گفته: ۲۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۳۰

    با سلام.من همه اینکارارو انجام دادم.اما بازم تعدادی از کباب ها ریخت رو آتیش.چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

  • نگیسا گفته: ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷

    سلام منم هرچی کردم بازم ریخت چرا؟

    • RMI گفته: ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۲

      سلام.چون میدونم اهل دلی تا جایی که تجربه دارم بهت توضیح میدم.اگه خواستی کبابت ترد و خوشمزه باشه ۱:هر ۱ کیلو گوشت ترکیبی از ۴۰۰ گرم قلوه گاه نیم چرب گوسفند و ۶۰۰ گرم سردست گوسفند باشه.حالا اگه میخوای کبابت نریزه.۱: به هیچ وجه گوشتو نباید شستشو بدی یا اگه شستی باید با دستمال نخی خشکش کنی و بعد ۲ بار چرخش کنی.۲: گوشت چرخ شده رو به مدت ۲۴ ساعت تو فریزر قرار بده تا به اصطلاح بمیره.۳:بعداز باز شدن یخ گوشت ۳۰۰گرم پیاز رنده شده کاملآآبگیری شده بهمراه نمک و کمی فلفل و به اندازه سر قاشق چای خوری جوش شیرین به گوشت اضافه کن و بمدت نیم ساعت مردونه مخلوطش کن تا جایی که یک دست بشه.حالا اگه تمام مراحل درست انجام بشه دلیل ریختن کباب ،مخلوط نیست بلکه روش درست به سیخ کشیدن کبابه ولی این قولو بهت میدم اگه مخلوط خوبی درست کنی با ساده ترین روش به سیخ کشیدن هم کبابت نمیریزه.نوش جان

  • محمد گفته: ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴

    دوست عزیز دلیل ریختن کباب اینه که خوب ورز داده نشده من امتحان کردم هر ۱ساعت موادو از یخچال دربیارید و با دست ورز بدید کلا تو۳ساعت ۳بار این کارو انجام بدید میبینید گوشت الت چسبندگی به خودش میگیره امتحان کنید.

  • reza گفته: ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۴

    گوشت ودوباره چرخ کنید بعد یک قاشق چای خوری جوش شیرین بجای تخم مرغ به گوشت اضافه کنیدودلیل آخرریختن گوشت نو بودن سیخ هاست یک بار بدون گوشت روی آتش حرارت بدهید که اگه خدا قبول کنه دیگه گوشت نمیریزه

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    کمک های مالی و نذورات
    شماره حساب : ۰۳۳۲۶۹۱۰۵۷۰۰۷
    شبا:IR450190000000332691057007
    نام بانک : صادرات
    نوع حساب : سپهر
    بنام: مسجد امام سجاد (ع) کرکان
    تماس مستقیم بارئیس هیئت امناء
    اقای نقی لطفی:     09124360129
    بازدید شده امروز
    محبوب ترین مطالب

    برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید