نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۸ خرداد ۱۳۹۵
بازدید امروز : 966
بازدید دیروز : 2227
تعداد نظرات : 3190
تعداد مطالب امروز :1 عدد
تعداد مطالب : 1698
کل بازدیدها : 7841676
خروجی فید امروز : 50
ورودی گوگل امروز : 106
افراد آنلاین :7 نفر

 

مواد لازم براي 6 نفر:

– گوشت چرخ كرده؛ يك كيلوگرم-
پياز؛ 300 گرم-
زعفران ساييده شده؛ يك قاشق چاي‌خوري-
نمك و فلفل؛ به مقدار كافي

روش پخت:

1 – ابتدا كاسه بزرگي آماده كرده و پيازها را پس از پوست كندن و شستن با رنده ريز در آن رنده كنيد.

نكته:

اگر پياز آب انداخت با دست پياز رنده شده را بچلانيد و آب اضافي آن را خالي كنيد.
2 – گوشت چرخ كرده را همراه با نمك و فلفل به پياز رنده شده اضافه كنيد. زعفران ساييده شده را نيز در كمي آب‌جوش حل كرده و در اين مخلوط گوشتي بريزيد و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهيد تا مايه كباب حالت چسبنده پيدا كند. سپس مخلوط گوشتي را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد.
3 – براي سيخ كردن كباب هم مقدماتي لازم است. ابتدا در كاسه كوچكي مقداري آب سرد بريزيد و كنار دست‌تان قرار دهيد. حالا پيش از برداشتن مايه كباب دست‌تان را در آب خيس كرده، يك مشت از مايه را برداريد و به شكل دوك درآوريد؛ سپس همان‌طور كه مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سيخ را روي مايه دوكي بگذاريد و شروع به پوشاندن سطح سيخ با مايه كباب كنيد. در پايان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو كنيد و روي سيخ فشار دهيد تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقي بماند. حالا ابتدا و انتهاي كباب را به سيخ بچسبانيد و كناري بگذاريد. همين كار را درباره همه مواد و سيخ‌ها انجام دهيد. سپس آتش را بر پا كرده، سيخ‌ها را روي آن قرار دهيد. فقط به خاطر داشته باشيد كه ابتدا بايد آتش را مرتب باد بزنيد تا گوشت خودش را بگيرد. وقتي گوشت كمي برشته شد، ديگر باد زدن لازم نيست. نكته1: گوشت كباب كوبيده را 2بار چرخ كنيد. در ضمن يا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده كنيد يا از تركيب گوشت گوسفند و گوساله استفاده كنيد. پخت كباب كوبيده با گوشت گوساله به‌تنهايي امكان ندارد زيرا گوشت گوساله فاقد چربي لازم است. البته استفاده از قسمت‌هاي خيلي چرب گوشت گوسفند نيز براي پخت كباب كوبيده مناسب نيست. نكته 2: با وجود اينكه طبق اين دستور ديگر نبايد نگران ريختن كباب باشيد ولي براي اطمينان بيشتر يكي دو تخم‌مرغ به مايه كباب اضافه كنيد. نكته 3: برنج اين چلوكباب را هم به‌صورت جداگانه در قابلمه يا پلوپز آماده كنيد.

منبع:سایت ایران شف

بازدید:322,439بار , ارسال شده در : ۱۴ام مرداد, ۱۳۸۹; ساعت : ۴:۲۱ ق.ظ
تعداد نظرات : ۲۳
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • علیرضا گفته: ۱۸:۱۸ - ۱۳۹۴/۰۶/۳۰

    سلام خدمت دوستان عزیز

    اگر میخواهید کباب مرغ یا کوبیده باز نشود و در آتش ریخته نشود به اعزای هر ۱کیلو گوشت از ۲۰۰ گرم دنبه گوسفندی و یا از چربی گوسفندی استفاده کنید

    و با خیال راحت کباب درست کنید دیگر کباب هایتان روی آتش نمی ریزد / حتما ۲ بار گوشت ها را با چربی چرخ کنید و کباب ها را به سیخ بگیرید و به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب به سیخ بچسبد و مانع ریختن آن بر روی آتش شود

    امیدوارم کباب هایتان دیگر باز نشود

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    شبکه های اجتماعی کرکان
    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    آرشیو ماهانه

    برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید