نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲ آبان ۱۳۹۳
بازدید امروز : 2405
بازدید دیروز : 6088
تعداد نظرات : 2450
تعداد مطالب امروز :1 عدد
تعداد مطالب : 1492
کل بازدیدها : 5534883
خروجی فید امروز : 31
ورودی گوگل امروز : 150
افراد آنلاین :10 نفر

 

مواد لازم براي 6 نفر:

– گوشت چرخ كرده؛ يك كيلوگرم-
پياز؛ 300 گرم-
زعفران ساييده شده؛ يك قاشق چاي‌خوري-
نمك و فلفل؛ به مقدار كافي

روش پخت:

1 - ابتدا كاسه بزرگي آماده كرده و پيازها را پس از پوست كندن و شستن با رنده ريز در آن رنده كنيد.

نكته:

اگر پياز آب انداخت با دست پياز رنده شده را بچلانيد و آب اضافي آن را خالي كنيد.
2 - گوشت چرخ كرده را همراه با نمك و فلفل به پياز رنده شده اضافه كنيد. زعفران ساييده شده را نيز در كمي آب‌جوش حل كرده و در اين مخلوط گوشتي بريزيد و با دست‌تان مواد را خوب ورز دهيد تا مايه كباب حالت چسبنده پيدا كند. سپس مخلوط گوشتي را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد.
3 - براي سيخ كردن كباب هم مقدماتي لازم است. ابتدا در كاسه كوچكي مقداري آب سرد بريزيد و كنار دست‌تان قرار دهيد. حالا پيش از برداشتن مايه كباب دست‌تان را در آب خيس كرده، يك مشت از مايه را برداريد و به شكل دوك درآوريد؛ سپس همان‌طور كه مواد در دست راست‌تان قرار دارد، سيخ را روي مايه دوكي بگذاريد و شروع به پوشاندن سطح سيخ با مايه كباب كنيد. در پايان دوباره دست‌تان را در آب سرد فرو كنيد و روي سيخ فشار دهيد تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقي بماند. حالا ابتدا و انتهاي كباب را به سيخ بچسبانيد و كناري بگذاريد. همين كار را درباره همه مواد و سيخ‌ها انجام دهيد. سپس آتش را بر پا كرده، سيخ‌ها را روي آن قرار دهيد. فقط به خاطر داشته باشيد كه ابتدا بايد آتش را مرتب باد بزنيد تا گوشت خودش را بگيرد. وقتي گوشت كمي برشته شد، ديگر باد زدن لازم نيست. نكته1: گوشت كباب كوبيده را 2بار چرخ كنيد. در ضمن يا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده كنيد يا از تركيب گوشت گوسفند و گوساله استفاده كنيد. پخت كباب كوبيده با گوشت گوساله به‌تنهايي امكان ندارد زيرا گوشت گوساله فاقد چربي لازم است. البته استفاده از قسمت‌هاي خيلي چرب گوشت گوسفند نيز براي پخت كباب كوبيده مناسب نيست. نكته 2: با وجود اينكه طبق اين دستور ديگر نبايد نگران ريختن كباب باشيد ولي براي اطمينان بيشتر يكي دو تخم‌مرغ به مايه كباب اضافه كنيد. نكته 3: برنج اين چلوكباب را هم به‌صورت جداگانه در قابلمه يا پلوپز آماده كنيد.

منبع:سایت ایران شف

بازدید:50,189بار , ارسال شده در : ۱۴ام مرداد, ۱۳۸۹; ساعت : ۴:۲۱ ق.ظ
تعداد نظرات : ۱۱
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • محمد گفته: ۲۱:۲۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۸

    با تشکر از توضیحات ارائه شده ، من میرم که امتحان کنم

  • محسن گفته: ۱۲:۰۸ - ۱۳۹۱/۰۵/۲۹

    آقا شیمی قربان !بدون مرغانه بهتره !

  • امیررضا گفته: ۲۰:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۲/۳۰

    با سلام.من همه اینکارارو انجام دادم.اما بازم تعدادی از کباب ها ریخت رو آتیش.چرا؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!

  • نگیسا گفته: ۱۷:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷

    سلام منم هرچی کردم بازم ریخت چرا؟

    • RMI گفته: ۱۳:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۴/۲۲

      سلام.چون میدونم اهل دلی تا جایی که تجربه دارم بهت توضیح میدم.اگه خواستی کبابت ترد و خوشمزه باشه 1:هر 1 کیلو گوشت ترکیبی از 400 گرم قلوه گاه نیم چرب گوسفند و 600 گرم سردست گوسفند باشه.حالا اگه میخوای کبابت نریزه.1: به هیچ وجه گوشتو نباید شستشو بدی یا اگه شستی باید با دستمال نخی خشکش کنی و بعد 2 بار چرخش کنی.2: گوشت چرخ شده رو به مدت 24 ساعت تو فریزر قرار بده تا به اصطلاح بمیره.3:بعداز باز شدن یخ گوشت 300گرم پیاز رنده شده کاملآآبگیری شده بهمراه نمک و کمی فلفل و به اندازه سر قاشق چای خوری جوش شیرین به گوشت اضافه کن و بمدت نیم ساعت مردونه مخلوطش کن تا جایی که یک دست بشه.حالا اگه تمام مراحل درست انجام بشه دلیل ریختن کباب ،مخلوط نیست بلکه روش درست به سیخ کشیدن کبابه ولی این قولو بهت میدم اگه مخلوط خوبی درست کنی با ساده ترین روش به سیخ کشیدن هم کبابت نمیریزه.نوش جان

  • محمد گفته: ۱۶:۳۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۴

    دوست عزیز دلیل ریختن کباب اینه که خوب ورز داده نشده من امتحان کردم هر 1ساعت موادو از یخچال دربیارید و با دست ورز بدید کلا تو3ساعت 3بار این کارو انجام بدید میبینید گوشت الت چسبندگی به خودش میگیره امتحان کنید.

    • محمد گفته: ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۸

      زعفران ساییده شده یعنی چی

  • reza گفته: ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۴

    گوشت ودوباره چرخ کنید بعد یک قاشق چای خوری جوش شیرین بجای تخم مرغ به گوشت اضافه کنیدودلیل آخرریختن گوشت نو بودن سیخ هاست یک بار بدون گوشت روی آتش حرارت بدهید که اگه خدا قبول کنه دیگه گوشت نمیریزه

  • حمیدرضا گفته: ۰۹:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲

    با سلام خدمت دوستان کباب دوست خودم، عارضم همین امروز که داشتم دستور پخت کباب در منزل،که چندی پیش خودم در پاسخ به یکی از دوستان نوشته بودمو مرور میکردم به دو نکته که برای لذیذ و نرم شدن بیشتر کباب هنگام برش دادن وخوردن کباب کمکتون میکنه اشاره کنم.اول اینکه تو بعضی اظهارات تو سایت های مرتبط خوندم که برای نریختن کباب گوشتو چندبار حتی شش بار چرخ کنید که اینکار شاید ی درصدی کمکتون کنه ولی لازم نیست چون باعث میشه مخلوط خمیری بشه و کباب بعداز پخت بافت منسجمی پیدا کنه که من شخصآ توصیه نمیکنم.برای نریختن کباب رعایت شروطی که قبلۀگفتم الزامیست.حالا مطلبی که جا افتاده بود،گوشتو دوبار با پنجره درشت چرخ کنید.سپس پیاز رنده شده آبگیری شده رو به همراه نمک و کمی فلفل و به اندازه سر قاشق جوش شیرینو بهش اضافه میکنید و خوب چنگ میزنید حالا مخلوطو یکبار دیگه اینبار با پنجره ریز چرخ میکنید.تمام(نوش جان)

  • حمیدرضا گفته: ۰۹:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۲

    عذر خواهی منو بپذیرید من همون RMI هستم که امروز با نام حمیدرضا خدمتتون رسیدم.دو مطلب یکی با نام RMIنوشتم و مطلب دومی رو با نام حمید رضا که هر دو مکمل همدیگست که میتونه کمکتون کنه.با تشکر

  • محمد گفته: ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۷

    اقا دست گلت مرسی خیلی خوب عمل کرد مال من که خوب شد اینا حتما بلد نیستن ممنون بای

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    *

    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    کمک های مالی و نذورات
    شماره حساب : ۰۳۳۲۶۹۱۰۵۷۰۰۷
    شبا:IR450190000000332691057007
    نام بانک : صادرات
    نوع حساب : سپهر
    بنام: مسجد امام سجاد (ع) کرکان
    تماس مستقیم بارئیس هیئت امناء
    اقای نقی لطفی:     09124360129
    محبوب ترین مطالب
    آرشیو ماهانه

    برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید