نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲۹ تیر ۱۳۹۶
بازدید امروز : 14425
بازدید دیروز : 3139
تعداد نظرات : 3350
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1779
کل بازدیدها : 9266157
خروجی فید امروز : 44
ورودی گوگل امروز : 38
افراد آنلاین :5 نفر
  چوچاق یا زولنگ از جمله گیاهان دارویی با پتاسیل های ناشناخته است که رو به فراموشی است این گیاه دارای مصارف متعددی همچون سبزی کاری، گل کاری و دارویی و از جمله مصارف دارویی این گونه مدر، مسکن درد، اشتها آور و خاصیت آنتی اکسیدانی است. محققان به تازگی دریافتند که از گیاه زولنگ […]
  با شروع فصل زیبای بهار، فروش میوه‌هایی نظیر گوجه سبز و چغاله بادام توسط میوه فروشان و همچنین فروشندگان دوره‌گرد رونق می‌گیرد. این میوه‌ها دارای فواید و خواص بسیاری برای سلامتی ما هستند، اما اگر نشسته و آلوده باشند، احتمال ابتلا به بیماری‌های عفونی گوارشی از جمله حصبه و مسمومیت‌های غذایی را مطرح می‌سازند. […]
  پنیر سیاهمزگی یکی از پنیرهای کم نظیر در ایران از نظر طعم و مزه است که می‌تواند با بهترین پنیرهای دنیا رقابت کند.این پنیر به صورت سنتی در منطقه سیاهمزگی تهیه می‌شود که طرفدارن زیادی نیز دارد و همواره گردشگران در این منطقه برای خرید آن اقدام می‌کنند. پنیر محلی سیاهمزگی بسیار مقوی است […]
ميوه اربه در جنگل هاي گيلان و مازندران به صورت خودرو مي رويد. خرمالو كه در تهران به فراواني رشد ميكند در حقيقت نوع پيوند يافته ي اين درخت مي باشد. ميوه درخت«اربه» را درفصل پاييز از درخت مي چينند بعد از جدا كردن دمبرك ميوه ها را در ظرفي چوبي به شكل «ناو» مي […]
خواص سیر – آنتی بیوتیک طبیعی محققان معتقدند ماده اصلی موجود در سیر برای مقابله با مسمومیت غذایی، قوی تر از ۲ نوع آنتی بیوتیک رایج است. به نقل از سایت«هلث نیوز» نتایج آزمایش ها نشان می دهد، ترکیبی به نام «دیالیل سولفید» نه تنها از «اریترومایسین» و «سیپروفلوکساسین»، ۲ نوع آنتی بیوتیک قوی تر […]
    مرکبات سرشار از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم، بتاکاروتن و فیبرهای حلال هستند که برای حفظ سلامت بدن بسیار مفید است. نگاهی به این دنیای رنگارنگ بیندازید: پرتقال، لیموشیرین، گریپ‌فروت، لیموترش و غیره جزو معروف‌ترین و پرطرفدارترین میوه‌ها محسوب می‌شوند. ویتامین C موجود در مرکبات در هر فصلی از سال و به خصوص زمستان برای […]
سلام به شما سالم اندیشان و مشتاقان همیشه همراه . بحث امروز ما درمورد یکی از ادویه های رایج در آشپزی است به نام زردچوبه. و امروز می خواهیم از خواص و ویژگیهای این گیاه بیشتر بدانیم پس با ما باشید و اطلاعات موجود را مطالعه فرمایید. زردچوبه : Turmeric نام علمی : Curcuma longa […]
  نام پارسی : گوجه فرنگی نام علمی : Lycopersicum esculentum نام انگلیسی : Tomato لقب فرانسوی : سیب عشق مقدمه : گوجه فرنگی ، بومی ارتفاعات امریکای جنوبی است . این گیاه بعدها توسط سرخپوستان به آمریکای مرکزی و مکزیک برده شد و مهاجرین اسپانیایی توانستند بذر این گیاه را با خود به اسپانیا […]
  درخت کاکائو از درختان بومی جنگل‌های حاره‌ای آمازون و دیگر مناطق آمریکای مرکزی است. هم‌اکنون گونه‌های مختلفی از این گیاه در مناطق مختلف جهان کشت می‌شود که به‌طور عمده در ۱۰ درجهٔ شمال و جنوب خط استوا بیشترین محصول برداشت می‌شود. عمده‌ترین کشورهای تولیدکنندهٔ دانهٔ کاکائو در غرب آفریقا کشور غنا، که تولیدکنندهٔ مرغوب‌ترین […]
کاهو : Lettuce نام علمی : Lactuca sativa آیا می دانید که کاهو یکی از قدیمی ترین سبزیجات دنیا است! منشاء این گیاه آسیای مرکزی و کشور هندوستان است . طبق مدارک موجود این گیاه از 600 سال قبل از میلاد مسیح در ایران مصرف می شده است و یک قرن قبل از میلاد مسیح […]
تا حالا به گياهان اطرافتون نگاه کردين؟ تا حالا دقت کردين آيا اونا به دردي ميخورن يا نه؟؟تا حالا تحقيق کردين ببينين خواص دارويي دارن يا نه؟ تا حالا اين گياه رو ديدن؟ درسته تعجب نکنين گزنه! نام علمي:Urtica dioica گزنه گياهي است علفي اين گياه در خرابه ها ،‌باغها و نقاط مرطوب بحالت خودرو […]
     یکی از فرآورده های مهم استخراجی از سبوس برنج، روغن آن است. روغن برنج بخشی از نیازهای غذایی کشورهای آسیایی مانند: چین، ژاپن و هند را تأمین می کند. (کشورما، تاکنون تجهیزات، علم وتخصص لازم را برای استخراج، تصفیه و تحقیقات تولید این روغن، در دسترس نداشته است.) این روغن مواد مختلفی را […]
  برای پخت گوشت مرغ چطور و چگونه عمل می‌کنید؟ آیا پوست مرغ را جدا می‌کنید و سپس آن را می‌پزید یا این که پس از پخت با پوست، هنگام سرو غذا، پوستش را دور می‌ریزید؟شاید هم پوست آن را نیز چاشنی غذایتان کرده و آن را میل می‌کنید؟ به نظر شما کدام روش صحیح […]
  هندوانه میوه ای با پوست ضخیم و اندازه های متفاوت است. رنگ پوست آن زرد و سبز پررنگ است، داخل آن به رنگ قرمز، صورتی و یا سفید دیده می شود، کمی معطر است و در  کشورهای گرمسیر در فصل تابستان مصرف بسیار زیادی دارد. صد گرم آن دارای 30 کیلو کالری ، 4/0 […]
  امروز قرار است به معرفی یک ستاره کهن ضد پیری بپردازیم و آن چیزی نیست جزسیر! در ابتدای سخن توصیه می نماییم اگر سیر دوست دارید ، آنرا بصورت پخته، خام، له شده، تکه تکه شده و…میل نمائید و اگر این داروی طبیعی اعجاز آور را دوست ندارید یا از بوی آن ناراحت می […]
  نام علمی:Olea europaea   زیتون درختچه ای است به ارتفاع تقریبا” سه متر ولی هنگامی که در شرایط مساعد پرورش می یابد ، ارتفاع آن به حدود دوازده متر و قطر تنه اش به سه متر می رسد.چوب درخت زیتون بسیار سخت و مقاوم است ، رنگ آن زرد است که خطوط قهوه ای […]
  تا حالا اسم میوه کونوس ( کنوس ) به گوشتان خورده . تعجب نکنید . این یک اسم خارجی نیست . شمالیها مخصوصا” گیلانی ها  این میوه رو خیلی خوب می شناسند . چون در اکثر باغ ها ی چاف شما می توانید این میوه جنگلی را ببینید ازگیل(medlar ) یا همان میوه ای […]
  شاید از قدیمی ها بخصوص پدریزرگ، مادر بزرگ ها نام گیاه دارویی بادرنجبویه را شنیده باشید در مزیت این گیاه به فرموده شیخ الرئیس ابوعلی سینا در کتاب قانون اشاره می کنم که می فرماینداین گیاه مفیدترین دارو برای آرامش اعصاب و دفع جنون رفتار( شیزوفرنی) است. همچنین پزشک عالیقدر، رازی در کتاب الحاوی جوشانده گیاه […]
    چرا بدن دچار ضعف سیستم ایمنی میگردد و چگونه میتوان این ضعف را بهبود بخشید؟ تضیف سیستم ایمنی بدن از سن 30 سالگی شروع می شود که علت آن کاهش تعداد و فعالیت سلولهای T است. این سلولها علاوه بر مبارزه با ویروسها و سلولهای توموری جهت دفع حملات باکتری ها و دیگر […]
   نام علمی:Crocus sativus     زعفران گیاهی است پایا با ارتفاع تقریبا” 30 سانتیمتر که دارای برگهای دراز و سبز مانند تره است.ساقه زیر زمینی آن از دو پیاز تشکیل می شود. این پیازها سخت، مدور ، گوشت دار وپوشیده از غشاهای نازک قهوه ای رنگ می باشند. گل های زعفران ارغوانی ، منظم و […]
  نام علمی این گیاه Zingiber Officinale Rose است . زنجبیل گیاهی است چند ساله از خانواده زنجبیل و دارای قطعاتی ضخیم و کمی کشیده و پهن به رنگ سفید یا کمی زرد رنگ ، که بو و طعمی بسیار تند و مطبوع دارد و از ریزوم های گیاه زنجبیل می باشد. قسمت مورد استفاده […]
  خاکشیر: Flixweld  نام علمی خاکشیر: Descurainia sophia   خاکشیر گیاهی است علفی که ارتفاع ساقه آن به یک متر هم می رسد. پایین گیاه کرک دار است وبالای آن بدون کرک . برگ های خاکشیر دارای بریدگی های بسیار و نخی شکل است. میوه آن خورجینی ، باریک و به صورت قائم روی ساقه […]
  شلغم نه تنها از نظر داشتن ويتامين و خواص معدني‌ ارزنده است، بلكه از حيث ساير ويژگي‌هاي غير غذايي هم سرآمد بوده و در زمره سبزي‌هاي مهم شمرده مي‌شود. شلغم يكي از سبزيهاي بسيار مقوي و مغذي است كه به سبب دارا بودن ‌١٠ درصد مواد قندي و سرشار بودن از املاح مفيدي مانند […]
  شاید شما هم وقتی برای اولین بار اسم پُفک ماهی و بستنی ماهی را شنیدید، از تعجب چشم های تان گرد شد و حتی کمی‏ رو ترش کردید که مگر می ‏شود با ماهی پفک و بستنی ساخت و اگر بشود چه طعم و مزه‌ای پیدا می ‏کند؟ امروز که پفک ماهی به بازار […]
  يكي از راههاي كاهش تشنگي در طول روز مصرف انواع سبزيجات و ميوه‌جات و به ويژه مصرف كاهو و سالاد در هنگام افطار و سحر است. به گزارش خبرگزاري مهر، دكتر ابوالقاسم جزايري مشاور تغذيه‌اي معاونت بهداشتي وزارت بهداشت، افزود: مصرف شام سنگين موجب مي‌شود تا افراد روزه‌دار در هنگام سحر احساس گرسنگي نداشته […]
  پژوهشگران تغذیه توصیه می‌كنند كه 5 نوع ماده خوراكی مغذی وجود دارد كه زنان باید حتما آنها را به رژیم غذایی روزانه خود اضافه كنند.  به گزارش سرویس بهداشت و درمان ایسنا، یكی از مهمترین این پنج گروه سبزیجات دارای برگ‌های پهن و سبز رنگ هستند. محققان تاكید می‌كنند كه بدون گنجاندن این سبزیجات […]
  انجير در آسيا رويش مي کند. امروزه بيشتر از 600 نوع متفاوت انجير وجود دارد. انجير خشک محتوي مقدار زيادي قند( در حدود 60 درصد) مي باشد. اين دليل خوبي است براي آن که ورزشکاران از انجير استفاده مي کردند. رومي ها انجير تازه را به برده هايشان مي دادند، براي آن که آن […]
  توت سفيد ميوه اي آبدار ، ريز ، شيرين ، و لذيذ است . درخت توت سفيد ، بزرگ تنومند و داراي برگهاي پهن است كه در تغذيه كرمهاي ابريشم مورد استفاده قرار مي گيرد. قسمتهايي كه در تغذيه و پزشكي مورد استفاده است عبارتند از : ميوه برگ شيره پوست شاخه هاي تازه […]
  چای گیاه گزنه، برخلاف كرك های گزنده ای كه بر روی برگ ها و ساقه هایش دارد، دارای چندین خاصیت دارویی است. گزنه (نام علمی: Urtica dioica) گیاهی از تیره گزنه، علفی و پایا با ساقه ای منشعب است. ساقه آن راست و چهارگوش بوده و برگ های آن پوشیده از كرك های گزنده […]
با خوردن میوه‌ها، ناخواسته آنتی‌اکسیدان‌هایی را وارد بدنمان می‌کنیم که بهتر از هر دارویی می‌توانند ما را در برابر ابتلا به بیماری‌های مزمن محافظت کنند. در مورد سبزی‌ها هم همین‌طور است. سبزی‌هایی مثل کلم، بلال، کلم بروکلی و فلفل و خیلی از سبزی‌های دیگر خواصی دارند که ما از آنها غافل هستیم خیلی وقت‌ها نمی‌دانیم […]
  • Page 1 of 2
  • 1
  • 2
  • >
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید