نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
بازدید امروز : 1311
بازدید دیروز : 1470
تعداد نظرات : 3436
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1798
کل بازدیدها : 854851
خروجی فید امروز : 22
ورودی گوگل امروز : 8
افراد آنلاین :7 نفر
      طرز تهیه: برنج را کاملا شسته با یک قاشق نمک در آب خیس کنید، پس از نیم ساعت آب آن را دور ریخته مجددا دو پیمانه آب به آن اضافه کرده تا با دو قاشق روغن به مدت ۴۵ دقیقه به آرامی بپزد و دم بکشد. گوشت را تکه‌تکه کرده و در […]
مواد لازم برای 6 نفر : سبزی ( تره- جعفری- شوید- نعنا)         300 گرم سیب‌زمینی متوسط                             3 عدد پیاز متوسط                                       1 عدد تخم‌مرغ                                           5 عدد سیر                                                3 حبه اشپل                                              3 عدد نمک و زردچوبه و فلفل                        به مقدار لازم     طرز تهیه: سبزی، پیاز، سیب زمینی و سیر را چرخ می کنیم. سپس […]
     مواد لازم 1_ بادنجان قلمى بدون تخم _ 5 عدد 2_ گوجه فرنگى كال سبز _ 4 عدد 3_ فلفل ريز سبز كه زياد تند نباشد _ 250 گرم 4_ سير _ 3 بته 5_ سبزى: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق, گشنيز _ يك كيلو 6_ گلپر _ 1 قاشق غذاخورى 7_ نمك _ به […]
  که یه دنیا فرق داره با فسنجونهای بقیه شهرها، به هیچ عنوان شکر حتی از کنارش هم رد نمیشه و گوشت قلقلی توش جایی نداره….من عاشقشم و دوست دارم به شما هم یادش بدم…. مواد لازم : –  مرغ سه تکه (نصف مرغ) –   رب انار بسیار ترش یک قاشق غذا خوری سر پر […]
    مواد لازم برای پخت یه سیر قلیه خوشمزه برای سه نفر:   – مرغ سه تکه درشت  –  برگ سیر نیم کیلو (البته وقتی برگ سیر در دسترس نیست، از تره که خیلی شبیه برگ سیره فقط کمی نازکتر و لطیفتره هم میشه استفاده کرد که در اینصورت باید همراه تره از نصف یه بوته سیر […]
  این غذا یکی از غذاهای روسی که زمان جنگ جهانی دوم با حمله روسها به ایران وارد شمال ایران شد و به همون نام هم موند…. مواد لازم: –          گوشت مکعبی خورد شده گوسفند یا گوساله (گوسفند خوشمزه تره) یک بسته (حدود پونزده تا بیست تکه) –          پیاز متوسط یک عدد –          گوجه پنج […]
  آش ترش از آشهای ویارونه است که برای زن باردار می پزند البته همینجوری هم خاطرخاههای بسیاری داره….…امروزم خودم هوس کردم دوباره بپزم و دستورشو براتون بزارم…. مواد لازم: –          لوبیا سفید دو مشت –          نخود دو مشت –          باقالای مازندرانی (این اسمیه که تو رشت باقلای باقلی پلو رو باهاش میشناسند….الان تازش تو […]
    مواد لازم : – آب ۴ پیمانه – مغز گردو چرخ شده ۱۰۰ گرم – مغز هل ساییده شده به میزان لازم – آرد برنج ۲ پیمانه پلو پز – روغن مایع برای سرخ کردن – دارچین ۱ قاشق مرباخوری – شکر ۵/۱ پیمانه مواد لازم برای شربت : – آب ۵/۱ لیوان […]
  کاداییف گردویی (برای 10 نفر): مواد لازم : کره 125 گرم ،کاداییف 1/2 کیلوگرم ،مغز گردو 250 گرم مواد لازم برای تهیه شربت :وانیل 1 بسته ،شکر 3.5 لیوان ،آب 3 لیوان ،آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری طرز تهیه : به اندازه کف دست از کاداییف برداشته بر روی میزی تمیز پخش کنید […]
  مواد لازم 1_ سير درشت _ 50 بته 2_ سركه _  تقريبا 1.5 كيلو(به اندازه ای كه روی سيرها را بپوشاند)   طرز تهيه برای سيرترشی, سيرهای تازه و درشت و خشك انتخاب میكنيم, دم بالای بته سير را میگيريم و ريشه های زيادی ته آنرا هم آهسته جدا میكنيم, بايد دقت كرد بته […]
  مواد لازم 1_ زيتون سفت و تازه _ يك كيلو 2_ مغزگردو _ 200 گرم 3_ سير _ يك ونيم بته 4_ آب انار ترش _ يك ليوان 5_ سبزى تازه: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ 250 گرم    يا سبزى خشك _ 2 قاشق بزرگ 6_ گلپر و فلفل _ به اندازه كافى   […]
  مواد لازم 1_ ماهى سفيد بزرگ _ 1 عدد 2_ سبزى هاى معطر: نعناع, خنش(خلواش), شوشاق _ يك دسته 3_ رب انار _ 2 قاشق غذاخورى 4_ مغزگردو _ 200 گرم 5_ نمك و فلفل و گلپر _ به اندازه كافى طرز تهيه مغزگردو را با سبزىمیسائيم يا چرخ میكنيم, مغزگردو و سبزى را […]
  مواد لازم-برای شش نفر 1_ سبزى _ يك كيلو: جعفرى, تره, گشنيز, نعناع , كمى اسفناج و كمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد 2_ سير _  يك و نيم بته 3_ برنج _ يك قاشق غذاخورى 4_ تخم مرغ _ 4 عدد 5_ آب نارنج يا آبغوره _ يك فنجان(تا حدى كه ترش شود) […]
ميرزا قاسمى اغلب با كته و ماهى شور روى پلو گذاشته شده يا با ماهى دودى و ترشى هفت بيجار خورده مىشود مواد لازم 1_ بادنجان درشت غير تخمى _ 10 عدد (2 كيلو) 2_ تخم مرغ _ 3 تا 4 عدد 3_ سير _ يك و نيم بته 4_ نمك و فلفل _ به […]
  “هنر آشپزی در گیلان” عنوان کتابی که در آن دستور پخت غذاهای مختلف از استان گیلان آموزش داده می شود به چاپ پنجم رسید.  کتاب “هنر آشپزی گیلان” که نخستین بار در سال 83 به چاپ رسید و در طول این سالها چندین بار تجدید چاپ شده بود پس از مدتی که در بازار […]
  چنانچه قصد صرف ناهار در رستورانی چینی، ژاپنی، عربی، استانبولی، هندی و … حتی تایلندی را داشته باشید، به سهولت این امکان در پایتخت برایتان مهیاست. اما صرف یک وعده کوفته تبریزی، خورشت خلال بادام کرمانشاهی، بریونی اصفهان، باقلاقاتوق شمال و یا قلیه‌ماهی جنوب در تهران بزرگ به رویا می‌ماند. حال سوال اینجاست که […]
این روزا که پاچ باقلا تازه اومده به بازار حیفه که باقلا قاتق نخوریم پس آستیناتونو بزنین بالا تا امروز نهار یه غذای خوشمزه درست کنیم.  قبل از اینکه مواد لازم و بگم اگه به هر دلیلی نتونستین باقلا تازه پیدا کنین میتونین از باقلا خشک استفاده کنین به این صورت که اول باقلا خشک […]
  • Page 2 of 2
  • <
  • 1
  • 2
آرشیو مطالب
گالری تصاویر
جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید