نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

چگونه از شرایط دشوار بیرون بیاییم

کاربرد راهکار های بیرون آمدن از شرایط سخت زندگی، افسردگی و نا امیدی موفقیت در زندگی است
زمانی که زندگی ما وارد مرحله ی بسیار دشواری می شود، صبرمان را از دست می دهیم و حوصله ی هیچ کاری را نداریم. در حالی که اگر بتوانیم به اشکال مختلف خود را سرگرم کنیم، می توانیم دشواری ها را ساده تر پشت سر بگذاریم. به یاد داشته باشید چیزی که وارد زندگی شما شده است، دیر یا زود از بین می رود. این راه ها را امتحان کنید تا این روزها را با تمام دشواری هایش، ساده تر پشت سر بگذارید و حتی با وجود مشکلاتی که دارید ، شاد باشید.

 

بخورید:
بررسی ها نشان می دهند: خوردن ، حقیقتا استرس و افسردگی را از بین می برد. هر نوع خوراکی را که دوست دارید، امتحان کنید. بکوشید خوراکی هایی را امتحان کنید که برای شما لذت بخشنداما مواظب سلامتی خود باشید.شکمی که با غذاهای مورد علاقه ی صاحبش پر شده باشد ، به ذهن کمک می کند تا بدی ها را دور بریزد و سالم تر باشد.

 

صحبت کنید:
زمانی را به یاد آورید که بسیار خوشحال بودید و خبرهای خوبی می شنیدید و آن زمان نمی توانستید صبر کنید و می خواستید تمام دنیا را از خبرهای خوشی که داشتید باخبر کنید. زمانی هم که ناراحت هستید و مشکلی دارید باید مانند همان زمان عمل کنید. زیرا درد دل کردن با دیگران باعث می شود تا احساس بهتری پیدا کنید.

 

پیاده روی کنید:
حتی اگر تنها باشید، پیاده روی چنان تاثیر مثبتی بر شما دارد که نمی توانید تصورش را کنید. در پارک یا خیابان راه بروید. به صداهای اطرافتان گوش دهید. پیاده روی یکی از بهترین فعالیت هایی است که آرامش را به ذهن های درگیر و مغشوش باز می گرداند.

 

تنها نمانید:
اکنون که بسیار افسرده، عصبی یا ناراحت هستید، بیرون رفتن و حاضر شدن در جمع، به نظرتان بدترین راه حل ممکن است. امّا مطمئن باشید در هر جمعی حتما فردی هست که می تواند به شما آرامش دهد یا شما را کمی خوشحال کند. ملاقات با افراد جدید و حتی تجدید دیدار با افرادی که مدت هاست ان ها را ندیده اید می تواند مؤثر باشد.نیازی نیست مشکلتان را با ان ها در میان بگذارید. گاهی صحبت های عادی با دیگران موجب می شود که شما راه حلی برای مشکلتان بیابید.

 

بنویسید:
سعی کنید در مورد احساسی که دارید چند خط یا چند صفحه بنویسید.یعنی بگویید که چه چیزی ذهنتان را به خود مشغول کرده است؟ چه چیزی آزارتان می دهد؟ هر چیزی که به ذهنتان می رسد بنویسید و ببینید که بعد از ان چه قدر حال بهتری خواهید داشت.بعد از مدتی به سراغ نوشته های تان بروید.آن گاه با ذهن بازتری خواهید توانست آن ها را بررسی کنید. در نتیجه می توانید اشتباهاتتان را اصلاح و از تکرار آن جلوگیری کنید.

 

ورزش کنید:
وقتی مشکلات و افکار آزار دهنده  ذهنتان را پر می کند، مشغول بازی شوید و فقط به برنده شدن فکر کنید. زیرا این کار موجب می شود تا همه چیز را فراموش کرده و فقط به برنده شدن در بازی فکر کنید.اگر در یک ورزش یا بازی مهارت داشته باشید، کم کم به ان مانند بخشی از زندگی نگاه می کنید و موفقیت در آن را موفقیت در زندگی می دانید. همین مسئله اعتماد به نفس و امید شما را بالاتر می برد و کمک می کند تا بتوانید تصمیمات بهتری بگیرید و شرایط دشوار را بهتر پشت سر بگذارید.

 

مطالعه کنید و به تماشای تلویزیون بنشینید:
چون به شدت در دریای مشکلاتی غرق شده اید که شما را احاطه کرده اند، تماشای تلویزیون یا یک کتاب جالب می تواند به شما کمک کند تا از افکارتان بیرون بیایید و به موضوع دیگری فکر کنید.شاید شخصیت های کتاب یا فیلمی که می بینید واقعی نباشند، امّا برای چند ساعت شما را از دنیای واقعی بیرون می برند و به دنیای دیگری منتقل می کنند.هیچ چیز مانند مطالعه یک رمان نمی تواند ذهن شما را از دنیای مشکلات بیرون بیاورد و حالتان را بهتر کند.

 

کنار خانواده تان باشید:
خانواده حمایت بی قید و شرطی به شما می دهد. به همین دلیل در کنار آن ها احساس آرامش می کنید. اگر خانواده دارید بدانید که خوشبخت هستید. زیرا خانواده بزرگ ترین نعمتی است که به انسان داده شده است؛ پس آن را نادیده نگیرید.

 

ارسالی از:خانمفاطمه پورقلی کپورچالی کارشناس ارشد روانشناسی

بازدید:1,740بار , ارسال شده در : 8ام آبان, 1393; ساعت : 6:00 ق.ظ
تعداد نظرات : ۰
آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت