نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

۱-موقعیت جغرافیایی:
این روستا در فاصله پنج کیلومتری جنوب شهرستان رودسر از توابع استان گیلان قرار دارد. روستایی زیبا و سرسبز مانند اکثر روستاهای شمال کشور عزیزمان ایران . کویه سفلی از شمال به مزارع برنج و روستاهای ناصرسرا ومرداب بن ، از جنوب به باغات چای و روستاهای کویه علیا ، شکرکش محله و بازکل ، ازشرق به روستای لشکاجان سفلی و از غرب به روستای کرفستان منتهی می شود. این روستا علاوه بر باغات چای و مزارع برنج ، دارای بیش از ۵ هکتار فضای سبز می باشد که در مجاورت رودخانه کیارود( که از این روستا می گذرد ) قرار دارد.
 

۲- جمعیت :
بر اساس آخرین سرشماری ، این روستا دارای ۱۰۹ خانوار و ۵۰۷ نفر جمعیت می باشد .

۳- امکانات رفاهی روستا :
کویه سفلی از برق ، تلفن و گاز بهره مند است . همچنین بعد از ایجاد شوراها و دهیاری ، نام گذاری کوچه ها و معابر با نام شهدا ، کد و پلاک پستی منازل ، نصب تابلوی ورودی روستا ، چراغ معابر ، پل سازی در کوچه ها و … انجام شده است . در ضمن با تلاش دهیار محترم روستا ، قرار است به زودی سند مالکیت منازل روستا صادر و به اهالی روستا تحویل گردد .

۴- اماکن مذهبی :
این روستا دارای یک مسجد به نام ۱۴ معصوم (ع) است که اخیرا” بازسازی شده و فضای فیزیکی آن گسترش قابل توجهی کرده است . همچنین امکاناتی نظیر وضوخانه بهداشتی وکفشداری به آن اضافه شده است .
کویه سفلی دارای دو زیارتگاه نیز می باشد : بقعه آقا سید نصیر علی کیا در مجاورت مسجد وآرامگاه بانوحنیفه که قدمت زیادی دارند .

۵- فضای آموزشی:
روستا دارای یک مدرسه ابتدایی به نام امام موسی صدر است که تاسیس آن به سالها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی برمی گردد. اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ، باز سازی و به تعداد کلاسهای آن افزوده شد .

۶- فضای ورزشی :
فضای سبز مجاور رودخانه کیارود به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع به عنوان فضای ورزشی روستا استفاده می شود و دو تیم فوتبال شهدای کویه سفلی و دهیاری در آن به ورزش می پردازند .

۷- اماکن اقتصادی :
برنج کاری مهمترین فعالیت اقتصادی روستا را تشکیل می دهد . که در ۷۰ هکتار مزرعه برنج مکانیزه شده انجام می شود . چای کاری مقام دوم فعالیت اقتصادی روستا را از آن خود کرده است . مساحت باغات چای روستا ، بالغ به ۴۲ هکتار می باشد .
دو واحد مرغ داری به ظرفیت تولید ۲۵ هزار قطعه مرغ ، یک کارخانه چای سازی ۵ طبقه،یک کارگاه تیرچه و بلوک سازی و نیز یک واحد کارخانه شالی کوبی ، دیگر اماکن اقتصادی روستای کویه سفلی را تشکیل می دهند .

۸- اماکن بهداشنی درمانی :
این روستا دارای خانه بهداشت بوده که زیر نظر مرکز بهداشتی درمانی لشکاجان به فعالیت مشغول می باشد .

منبع: وبلاگ روستای کویه سفلی دات بلگ

آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
بازدید از سایت