نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۲۹ آبان ۱۳۹۶
بازدید امروز : 550
بازدید دیروز : 3020
تعداد نظرات : 3397
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1792
کل بازدیدها : 9762595
خروجی فید امروز : 17
ورودی گوگل امروز : 7
افراد آنلاین :6 نفر

 

 

مواد لازم برای پخت یه سیر قلیه خوشمزه برای سه نفر: 

 – مرغ سه تکه درشت

 –  برگ سیر نیم کیلو (البته وقتی برگ سیر در دسترس نیست، از تره که خیلی شبیه برگ سیره فقط کمی نازکتر و لطیفتره هم میشه استفاده کرد که در اینصورت باید همراه تره از نصف یه بوته سیر که رنده و سرخ شده استفاده کرد.)

 –   تخم مرغ یک عدد

 – روغن و آبغوره به میزان لازم

 –  نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

 ابتدا تکه های مرغ را درون قابلمه در روغن تفت می دهیم و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه می کنیم تا هم طعم بگیرد و هم روی مرغها طلایی شود. بعد مقداری آبغوره به مرغها اضافه می کنیم (بنا به تجربه من برای هر تکه مرغ دو قاشق غذا خوری آبغوره لازمه…این غذا نباید خیلی ترش باشه ولی باید خوش طعم بشه…آبغوره مرغ رو خیلی خوشمزه می کنه.)

 بعد از این مرحله یک تا دو لیوان آب جوش به مرغ اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میپزیم…دقت کنید آب این غذا باید کم باشه و فقط باید موقع پختن  کل آب بخار نشه و کمی باقی بمونه…حالا دیگه بنا به اندازه تکه های مرغ، آب رو خودتون اندازه کنید.

 در فاصله ای که مرغها می پزند برگ سیر ریز خرد شده (و یا تره و سیر به شرح بالا) را در کمی روغن و نمک و زرد چوبه تفت می دهیم…پس از چند دقیقه که برگ سیر ها نرم شدند و در آستانه تیره شدن بودند تخم مرغ را مثل املت روی سیرها ریخته و دیگه هم نمیزنیم تا ببندد.

 حالا سیر و تخم مرغ را به مرغ در حال پختن اضافه می کنیم و می گذاریم تا مرغها با سیر کاملآ بپزد.

 این خورش بسیار خوشمزه و کم آب با برنج سرو می شود و جالب اینکه بعد از خوردن آن بوی سیر در دهانتان باقی نمی ماند. پس با خیال راحت امتحان کنید. نوش جانتان!

 پانوشته: مخلوط سیر و تخم مرغ به تنهایی “سیر واویج” یا “سیرابیج” نامیده می شود که  خود نیز به عنوان خورشی ساده با برنج سرو شده و بسیار خوشمزه است. کسانی که برنج و خورش خشک را می پسندند حتمآ امتحان کنند…..

 * فعل ویجیدن یا بیجیدن در زبان گیلکی به معنای سرخ کردن است.

 

منبع: آبکنار دات نت

آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.
مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

شبکه های اجتماعی کرکان

شماره تلفن تلگرام :0016624759892
تبلیغات
HTML
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید