نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
بازدید از سایت
امروز : ۱ آبان ۱۳۹۳
بازدید امروز : 3749
بازدید دیروز : 5233
تعداد نظرات : 2448
تعداد مطالب امروز :0 عدد
تعداد مطالب : 1491
کل بازدیدها : 5530139
خروجی فید امروز : 40
ورودی گوگل امروز : 115
افراد آنلاین :10 نفر

 

 

خورشت قیمه

 موارد لازم:

نیم کیلو گوشت بدون چربی که ریز خرد شده
پیاز داغ عسلی یک چهارم پیمانه
لیمو عمانی 4 یا 5 عدد
لپه سه چهارم پیمانه
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذا
زعفران دم کرده کمی
آبلیمو یا آب نارنج به دلخواه

دستور پخت

لپه ها رو قبلا خیس کرده و بعد هنگام تهیه خورش با کمی روغن تفت بدین تا هنگام پختن له نشن و بعد بپزین . گوشت را با پیاز در روغن تفت بدین و بعد با رب گوجه زردچوبه و ادویه مخلوط و کمی دارچین به مدت کوتاهی سرخ کنین …. سپس به همراه لیموعمانی بپزین . بعد از پختن گوشت بذارین لپه و گوشت با شعله کم باید با هم بجوشن و لیمو ها رو در انتهای کار سوراخ کنین تا طعم لیمو داخل خورش بشه .
آب خورش باید کشیده بشه تا جا بیافته .

 نکات مربوط به تهیه خورش قیمه سیب زمینی1 –
از سیب زمینی خلالی سرخ کرده برای روی خورش و از گوجه فرنگی و فلفل سبز برای تزیین استفاده میکنیم . و برای معطر کردن خورش ازکمی گلاب و عرق هل وپودر دارچین و پودر گل سرخ خشک در انتهای کار بهره میگیریم .که عطرشون محفوظ باشه .2 – گرد لیمو رنگ غذا رو تیره میکنه و له کردن لیمو عمانی از قبل طعم تلخ به خورش میده .بهتره در انتها لیمو ها رو کمی له کنیم که مزه اش داخل خورش بشه .

خورشت بادمجان

موارد لازم برای 4 نفر:

400 گرم گوشت گوسفند بادنجان قلمی 4 عددپیاز یکعددگوجه فرنگی یک الی 2عدد رب گوجه فرنگی یک قاشق غ فلفل سبز یک الی دو عدد نمک و فلفل و ادویه مخلوط و کمی دارچینغوره کمیروغن پیاز داغ عسلی کمی آبلیمو ترش یا آبغوره برای چاشنیدستور پخت

بادنجان ها رو پوست بکنین و در آب نمک خیس کنین تا تلخی اونها گرفته بشه . بعد آبکشی و خشک کنین و دو طرفش رو سرخ کنین . گوشت رو با کمی روغن و پیاز تفت بدین و با آب بپزین . بعد از پختن گوشت ، بادنجانهای سرخ شده رو داخلش قرار بدین و رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنین ، تا بادنجان ها هم بپزه . و در انتها غوره و گوجه فرنگی ها رو هم بریزین تا جند جوش بزنه . موقع کشیدن خورش ابتدا چاشنی اون رو اضافه و بعد سرو کنین .

خورشت بامیه

موارد لازم:

250 گرم بامیه
پیاز داغ کمی
زردچوبه و ادویه رب گوجه فرنگی
گوشت گوسفند 400 گرم خرد شده
سیب زمینی خلال شده
آب لیمو یا آبغوره

طرز تهیه

دم باميه ها رو با چاقو بگيرين مراقب باشين خود باميه زخمي نشه چون اونجوري توي خورشت زودي له ميشه بعد روي اونها اب ولرم ريخته با نمك و بذاريد يكي دوساعت بمونه تا آب لزجش بيرون بياد بعد اونارو توي آبكش ريخته و خوب بشوييد بعدش اونارو توي روغن تفت بدين.
حالا پياز داغ رو درست كنين، گوشت زردچوبه، ادويه، فلفل و رب رو اضافه كرده و تفت بدين، آب بريزين بعد از اينكه جوش اومد شعله رو كم كنين تا زماني كه گوشتش بپزه بعد باميه هارو اضافه كنين 20دقيقه بعد سيب زميني هاي خلال شده (كوتاهتر از خلال سيب زميني معمولي) رو اضافه ميكنيم بعد از اينكه پخت از آب غوره يا آب نارنج براي چاشني استفاده ميكنيم ميذاريم چندتا جوش بزنه

  

خورشت یخنی(غذای محلی درگزی)
موارد لازم:

گوشت ران با استخوان گوسفند 300 گرم
پیاز داغ عسلی فراوان
زعفران آب کرده 2 ق سوپ خوری
کره یا روغن حیوانی نمک و فلفل

دستور پخت
گوشت را شسته و خرد کرده و با کمی روغن تفت داده و پیاز داغ عسلی و زعفران رو اضافه کرده و بار بزارین تا با شعله ملایم کاملا بپزه . این خورش نباید خیلی آبدار باشه .در انتها کمی کره یا روغن حیوانی برا طعم بهتر روش میریزن .برای تزیین میتونین از مغز بادام و پسته استفاده کرد .

 

خورشت فسنجان با کوفته قلقلی

موارد لازم برای 6 نفر:

800 گرم گوشت چرخ کرده
250 الی 400 گرم مغزگردو
رب انار حدود 3 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق غ سر خالی
شکر کمی
پیاز بک عدد درشت

دستور پخت
ابتدا گوشت چرخ کرده رو با یکعدد پیاز کوچک و کمی نمک و فلفل و ادویه مخلوط کرده و قلقلی درست کنین و کمی تو روغن سرخ کنین و کنار بذارین . یکعدد پیاز درشت رو چرخ کنین .پیاز رو توی ظرف با مقدار خیلی کمی روغن تفت بدین و بعد گردو رو اضافه کنین . و تفت بدین .حتما باید با قاشق چوبی مدام هم بزنین . تا گردو ها سیاه نشن و روغن پس بدن و با پیاز ترکیب بشن . کم کم رنگ گردوها بر میگرده . و کمی تیره میشه . مثل آردی که حلوا درست میکنن . نباید بذارین زیاد تیره بشه . در صورت تمایل زعفرون دم کرده هم بهش اضافه کنین . کم کم رب انار رو هم بهش اضافه کنین و هم بزنین و کمی تفت بدین و بذارین به جوش بیاد و شعله رو کم کنین وآبش رو اندازه کنین ( تقریبا دو لیوان آب روش بریزین ) بذارین بپزه . پس از حدود نیمساعت که آرام آرام جوشید کوفته ها رو بهش اضافه کنین . حالا کمی هم رب گوجه به غذا اضافه کنین . اگه شیرین می پسندین کمی شکر و اگه ترش دوست دارین کمی چاشنی ترش مثل اب نارنج یا غوره و…. بهش بزنین . آروم آروم بذارین بپزه و تو روغن بیافته .

نکات مربوط به تهیه خورش فسنجان

بعضی رب انار ها شیرین هستن و مزه شیرینی غذا به ذائقه شما و به طعم رب انار بستگی داره . اگه انار شما خیلی غلیظه کمتر بریزین .
برای درسته بیرون آوردن گردو از پوست ، یک شب آن را در آب و نمک خیس کنید .

 

 قسمت اول  آموزش و طرز تهیه انواع خورشت  را از اینجا بخوانید

منبع: ایران شف
 

آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد
در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
  • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
  • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
  • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



جستجو
مدیریت
سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
www.kargan.ir
نیز در دسترس می باشد.

روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

تبلیغات
کمک های مالی و نذورات
شماره حساب : ۰۳۳۲۶۹۱۰۵۷۰۰۷
شبا:IR450190000000332691057007
نام بانک : صادرات
نوع حساب : سپهر
بنام: مسجد امام سجاد (ع) کرکان
تماس مستقیم بارئیس هیئت امناء
اقای نقی لطفی:     09124360129
بازدید شده امروز
محبوب ترین مطالب
آرشیو ماهانه

برای اشتراک در خبرنامه کرکان ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید