نویسندگان
تبلیغات
کد HTML تبلیغ
WELCOME

 

کاداییف گردویی (برای ۱۰ نفر):

مواد لازم :

کره ۱۲۵ گرم ،کاداییف ۱/۲ کیلوگرم ،مغز گردو ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای تهیه شربت :وانیل ۱ بسته ،شکر ۳.۵ لیوان ،آب ۳ لیوان ،آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

به اندازه کف دست از کاداییف برداشته بر روی میزی تمیز پخش کنید گردو به اندازه ۲ قاشق غذاخوری بر روی کاداییف بریزید و به شکل بورک سیگاری بپیچید تا تمام شدن کاداییفها این کارها را انجام دهید و در سینی چرب فر بچینید و بر روی هر کدام ۱ قاشق مرباخوری کره بمالید در درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است قرار دهید برای تهیه شربت شکر و آب را با هم جوشانده و ۳ دقیقه بعد از جوشیدن آب لیمو ترش را اضافه کرده و دوباره بجوشانید سپس وانیل را علاوه کنید و از روی اجاق بردارید بر روی کاداییفهای سرد شده شربت داغ را ریخته و بعد از جذب شربت توسط کاداییف می توانید آنرا سرو نمایید

دسر آلبالو ترکیه

مواد لازم :آلبالو ۱ کیلو گرم ،شکر ۱ لیوان ،نشاسته ۱ قاشق غذاخوری ،

کره نرم شده ۱۲۵ گرم ،خاکه قند ۲/۱ استکان

زرده تخم مرغ ۱ عدد ،آرد ۱ و ۲/۱ لیوان ،

 پکینگ پودر ۱ بسته ،وانیل ۱ بسته

مواد مورد نیاز برای کرم :آرد ۱ قاشق سوپخوری ،شکر ۲ قاشق سوپخوری ،تخم مرغ ۱ عدد ،شیر ۱ لیوان

طرز تهیه:

نشاسته ،شکر و آلبالوهای بدون هسته را در داخل قابلمه ریخته و بهم زنید و بجوشانید تا زمانی که قل قل بزند و سپس کمی صبر کنید تا سرد شود کره نرم شده ،خاکه قند و زرده تخم مرغ را علاوه کرده ومخلوط کنید در آخر آرد،پکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید خمیر را ورز دهید .کاغذ آلومینیومی را داخل قالب بگذارید و خمیر را روی آن پخش کنید و در درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است تا زمانیکه خمیر به رنگ صورتی درآید بپزید مواد لازم برای تهیه کرم را در یک قابلمه ریخته و تا زمانیکه غلیظ شود به هم زنید بعد از پخته شدن خمیر آنرا از قالب درآورده در داخل بشقابها گذاشته و روی آنها کرم آماده را بمالید و بر روی کرم آلبالوهای پخته شده را بچینید به مدت نیم ساعت در یخچال نگه داشته سپس سرو کنید .

 

کاتمر (۴ عدد ) 

مواد لازم برای خمیر : آرد ۲ لیوان ،نمک ۲ قاشق چایخوری ،آب ۱ لیوان

مواد لازم برای داخل خمیر : پسته ۲۰۰ گرم ،شکر ۱ قاشق غذاخوری ،کره ۱ قاشق غذاخوری ،خامه ۲۰۰ گرم ،

 طرز تهیه :

آرد و نمک و آب را مخلوط کرده و به شکل یک خمیر درآورید و به ۴ قسمت تقسیم کنید هر قسمت را به کمک یک وردنه باز کنید و به صورت یک ورق نازک درآورید بر روی این کره مالیده و کناره های آنرا به طرف داخل تا کنید سپس مقداری خامه بر روی آن قرار دهید شکر و پسته بر روی آن پخش کنید دوباره کناره های آنرا به طرف داخل تا کنید و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر تا صورتی رنگ شدن آن بپزید بعد از پخته شدن روی آنرا با پسته تزئین کنید و سرو نمایید

شیرینی کال بوراباستی (برای ۱۰-۸ نفر)
مواد لازم :روغن مایع ۲ لیوان ،آرد به مقدار لازم ،وانیل ۱ بسته ،آب ۱ لیوان،پوست ۱عدد لیمو ترش،کربنات مقداری ،آب لیمو ترش مقداری،مغزگردوی خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ،

مواد لازم برای تهیه شربت :شکر ۲ لیوان ،آب ۲ لیوان

 

طرز تهیه :

آرد،وانیل،پوست رنده شده لیمو،کربنات،آب لیمو ترش،آب و روغن مایع را در یک ظرف گود مخلوط کرده و به صورت یک خمیر درآورید و به تکه هایی به اندازه گردو قسمت کنید و د رکف دستتان آنرا گرد کرده و داخلش ممغز گردوی خرد شده را قرار دهید و در سینی چرب شده فر بچینید و در درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید سپس کناری بگذارید تا سرد شود .شکر و آب را مخلوط کرده و شربتی را تهیه نمایید و بر روی شیرینی سرد شده بریزید و بعد از جذب شدن تمامی شربت می توان آن را سرو کرد

 

شیرینی خانگی کمال پاشا (۵۰-۴۰ عدد)

مواد لازم :روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری (کره ۴۰ گرم) ،آرد ۲ لیوان ،پنیر بدون نمک ۱۵۰ گرم ،کربنات ۱ قاشق چایخوری ،تخم مرغ ۲ عدد

مواد لازم برای تهیه شربت :آب ۲ لیوان ،شکر ۲ لیوان ،آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ::

آرد ،تخم مرغ ،کربنات ،پنیر ،کره را در یک ظرف مخلوط کنید و زمانی که خمیر به نرمی لاله گوش شود آنرا به مدت نیم ساعت کناری بگذارید سپس در یک سینی یک کاغذ آلومینیومی چرب گذاشته و خمیر ها را به بزرگی یک گیلاس قسمت کرده بر روی این کاغذ چرب بچینید و در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد فر به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه بپزید و در این مدت شکر را همراه با آب جوشانده و آب لیمو ترش را اضافه کرده به مدت ۵ دقیقه حرارت داده و شربتی را تهیه کنید سپس شیرینی های کمال پاشا را نیز به آن اضافه کرده و ۱۵ دقیقه حرارت دهید و زمانی که شیرینی ها به حالت براق درآمدند آنها از قابلمه خارج کرده و در ظرف سرو کردن قرار دهید همچنین می توانید بر روی آنها خامه ریخته و سرو نمایید.

غذاهای ترکیه :

کیشکه(برای ۴ نفر)

مواد لازم :کره ۲ قاشق غذاخوری،بلغور ۱ لیوان،گوشت قیمه ای ۲۰۰ گرم،آب ۸ لیوان ،فلفل تند ۱ عدد ،گوجه فرنگی ۱ عدد ،سیر۱ عدد ،نمک،فلفل سیاه

 طرز تهیه :

بلغور را از یک روز قبل در آب خیس کنید و با گوشت بپزید سپس گوشت را از آن جدا کنید و در یک قابلمه همراه با فلفل سبز ،گوجه فرنگی خرد شده ،سیر،نمک و فلفل سیاه سرخ کنید د ربشقاب سرو قرار دهید در قابلمه ای که گوشت را در آن پخته اید بلغور و کره راسرخ کنید ودر بشقاب سرو طوری قرار دهید که گوشتها در وسط و در اطراف آن بلغور را قرار دهید و به طور گرم سرو نمایید

کباب همراه با برگ دفنه (برای ۵-۴ نفر)

مواد لازم : روغن زیتون ۲/۱ استکان ،گوشت ۵۰۰ گرم ،قارچ ۲۵۰ گرم ،برگ دفنه خشک شده ۶ عدد ،کیمیون،نمک ،فلفل،ریحان تازه،سس سویا ۱ قاشق غذاخوری ،آب ۱ لیوان

 طرز تهیه :

گوشت را در یک قابلمه تا زمانی که آب خود را از دست دهد سرخ کنید سپس ریحان ،برگ دفنه ،فلفل ،کیمیون اضافه کرده و بهم زنید قارچ را نیز به گوشت سرخ شده علاوه کنید آب ،سس سویا ،روغن زیتون را اضافه کنید و درب قابلمه را گذاشته و در حرارت متوسط بپزید

کباب خمیردار (برای ۸ نفر)

مواد لازم برای تهیه خمیر:آرد ۲۰ قاشق غذاخوری ، شیر ۱ لیوان ،تخم مرغ ۳ عدد ،نمک

مواد لازم برای سرخ کردن :روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری ،

مواد لازم برای داخل خمیر :روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری ،آرد ۱ قاشق غذاخوری ،گوشت ۲ کیلوگرم ،بادام زمینی ۲ قاشق غذاخوری پیاز ۲ عدد ،سیر ،هویچ ۲ عدد ،جعفری مقداری ،آب ۱ لیوان ،کیمیون ۱/۲ قاشق چایخوری ،نمک و فلفل

مواد لازم برای روی خمیر :زرده تخم مرغ ۱ عدد ،کنجد

 

طرز تهیه :

ابتدا مایع داخل خمیر را آماده کنید برای این کار روغن را در یک قابلمه داغ کرده و بادام زمینی را سرخ کنید سپس از روغن جدا کرده و در یک ظرف نگه دارید پیاز و هویچ های خرد شده را در روغن سرخ کنید و گوشت را اضافه کنید بعد از مدتی سیرهای ریز شده و جعفری های خرد شده ،آرد ،بادام ،کیمیون ،نمک و فلفل و آب را علاوه کنید و تا زمانی که گوشتها تمامی آب را به خود جذب کنند بپزید در این زمان خمیر را آماده کنید و برای این کار آرد ،شیر ،تخم مرغ و نمک را مخلوط کرده و خمیری را تهیه کنید این خمیر را به ۸ قسمت تقسیم کرده و هر کدام را به بزرگی یک بشقاب باز کنید به طور مختصر با روغن مایع سرخ کنید و در یم بشقاب طوری قرار دهید که کناره های خمیر در خارج از بشقاب قرار گیرد و سپس داخل آنرا با موادی که از قبل آماده کرده اید پر کنید و کناره های آن را به طرف داخل تا کنید و بر عکس کرده در داخل سینی فر قرار دهید و بر روی آن زرده تخم مرغ و کنجد را بمالید و در درجه حرارت متوسط فر تا سرخ شدن آن بپزید و به صورت گرم سرو نمایید.

 

پلوی قالبی تو پر (برای ۸-۶)
مواد لازم :کره ۱ قاشق غذاخوری ،برنج ۲ لیوان ،روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری ،آب ۳ لیوان ،کشمش ۲ قاشق غذاخوری ،بادام ۳ قاشق غذاخوری ،فندق ۳ قاشق غذاخوری ،مغز گردو ۲ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای تهیه خمیر :تخم مرغ ۱ عدد ،آب ۲/۱ لیوان ،نمک ،دارچین ،آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای باز کردن خمیر :کره و آرد

 طرز تهیه :

برنج را شسته و با کره سرخ کنید سپس نمک ،دارچین و آب را اضافه کرده و تا زمانی که آبش را بکشد در شعله متوسط بپزید و در یک ظرف دیگر بادام ،گردو و فندق را در روغن مایع مختصر سرخ کنید و آنها را به پلو اضافه کرده ۱۰ دقیقه تا دم کشیدن آن صبر کنید و همزمان با آن خمیر را آماده کنید ابتدا آب و تخم مرغ را هم زده و نمک و آرد به مقدار لازم را اضافه کنید و تا زمانی که به نرمی لاله گوش شود ورز دهید سپس خمیر را روی سطحی که با آرد پوشیده شده به صورت نازک باز کنید یک سینی فر را چرب کرده و آرد بپاشید و مخلوط گردو و فندق و بادام را روی آن بچینید و پلوی آماده را بر روی آنها اضافه کنید و کناره های خمیر را بر روی پلو تا کنید و روی خمیررا با کاغذ آلومینیومی بپوشانید و در درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد فر که از قبل گرم شده است در قسمت پایین فر قرار دهید و به صورت برعکس در ظرف سرو برگردانید و سرو کنید

 

 

منبع : سایت ایران شف

آرشیو مطالب
ارسال نظر جديد

  • فرخ غفوری گفته: ۰۴:۱۴ - ۱۳۹۱/۰۸/۳۰

    سلام خسته نباشید ممنون از زحماتتون ولی بهتر نیست بجای ادویهایی که اسامی اونها رو به ترکی نوشتین فارسی بنوسین مثل کیمیون یا دفنه کارایی بیشتری خواهد داشت

  • در زمینه‌ی انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
    • لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی یا گیلکی تایپ کنید.
    • نظرات در ارتباط با همین مطلب باشد در غیر اینصورت از « فرم تماس با مدیریت » استفاده کنید.
    • «مدیر سایت» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
    • از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور یم.
    • نظرات پس از تأیید مدیریت سایت منتشر می‌شود.



    جستجو
    مدیریت
    سایت کرکان بندرانزلی با دامنه
    www.kargan.ir
    نیز در دسترس می باشد.
    مرحوم تقی کرکانی خان قدیم کرکان

    روستای کرکان در منطقه جلگه ای و در کنار جاده کپورچال-آبکنار واقع شده دارای نسق 85 ساله (تاتاریخ 1363 شمسی)بوده و از نظر ثبتی جزء بخش 7 حومه انزلی و سنگ شماره 6 میباشد و مسافتش تا کپورچال 7 کیلومتر و تا انزلی 27 کیلومتر است . . .

    تبلیغات
    HTML
    محبوب ترین مطالب
    بازدید از سایت